جریان وفاء بحرین خواستار مقاومت در برابر تعدی آل خلیفه به مراسم عزاداری شد

سه شنبه 28 شهريور 1396
20:31
جریان وفاء بحرین خواستار مقاومت در برابر تعدی آل خلیفه به مراسم عزاداری شد جریان اسلامی وفاء، مردم و مسئولان حسینیه ها، خطیبان و مداحان را به حفظ روح عاشورا در برابر اقدامات مخرب رژیم آل خلیفه فراخواند.

العالمبحرین

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم این جریان در بیانیه ای اعلام کرد «با نزدیک شدن ایام محرم، حمله های غافلگیرکننده و احضار مردم و  مخصوصا برگزار کنندگان مراسم عزاداری ادامه دارد. این اقدامات تلاشی برای خالی کردن موسم حسینی از اصل امر به معروف و نهی از منکر و روح مبارزه با نظام های ستمگر است».

جریان اسلامی وفاء ضمن تمجید از صبوری زندانیان و استقامت آنها داخل زندان های آل خلیفه، پیروی شان از سیره امام حسین علیه السلام در مقابله با استکبار آل خلیفه، مطالبه حقوقشان و ایستادگی در برابر شکنجه و ظلم، از مردم خواست با حضور در میدان ها به استقبال این فداکاری هابروند و با زندانیان اعلام همبستگی کنند تا موسم محرم امسال، موسمی انقلابی شود و به منظور تجدید روح انقلاب و اصول ثابت آن، فداکاری شهدا و زندانیان در آن ارج نهاده شود.

202

0% ...

آخرین اخبار

حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد