رئیس پلیس راه مازندران:

کندوان و هراز یکطرفه می شود

سه شنبه 28 شهريور 1396
19:49
کندوان و هراز یکطرفه می شود رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته از فردا تا شنبه در جاده های کوهستانی مازندران خبر داد و گفت: کندوان و هراز در برخی مواقع یکطرفه می شود.

العالم-ایران/سیاسی

 سرهنگ علیرضا قدمی با بیان اینکه تردد کامیون و کامیونت به جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی در جاده هراز از ساعت ۱۲ تا ۲۴ فردا چهارشنبه بیست و نهم شهریور و نیز روزهای پنج شنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ شهریور از ساعت ۸ تا ۲۴ ممنوع است گفت: حرکت وسایل نقلیه روز جمعه از ساعت ۱۴ تا ۱ بامداد شنبه یکم مهر به سمت شمال ممنوع بوده و از ساعت ۱۶ همانروز تا ۱ بامداد از آب اسک در منطقه لاریجان به سمت رودهن یکطرفه است.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه روزهای جمعه و شنبه تردد وسایل نقلیه در جاده کندوان از شمال به سمت جنوب یکطرفه می شود، افزود: جمعه از ساعت ۱۴ تا ۲ بامداد شنبه جاده کندوان از کرج به سمت شمال بسته شده و از ساعت ۱۷ همانروز تا ۲ بامداد تردد خودروها از مرزن آباد به سمت کرج یکطرفه می شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز