نتانیاهو: توافق ایران را لغو یا اصلاح کنید/باید تحریم‌های فلج‌کننده علیه ایران وضع کرد

سه شنبه 28 شهريور 1396
23:51
نتانیاهو: توافق ایران را لغو یا اصلاح کنید/باید تحریم‌های فلج‌کننده علیه ایران وضع کرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد. 

نتانیاهو سخنرانی خود مدعی شد که تغییرات شگرفی در جایگاه اسرائیل در صحنه بین‌المللی ایجاد شده است.

وی مدعی شد که اسرائیل پیشرفت‌های زیادی در مبارزه با تروریسم داشته و اطلاعات زیادی را در اختیار دولت‌های کشورها برای نجات جان هزاران نفر قرار داده است. 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از سفر سران کشورهایی مانند آمریکا و هند به فلسطین اشغالی و سفرهای خودش به کشورهای دیگر به عنوان نشانه‌های این تغییر در جایگاه این رژیم یاد کرد.

نتانیاهو سپس به انتقاد از سازمان ملل پرداخت و مدعی شد که قطعنامه‌های نهادهای سازمان ملل علیه این رژیم ناعادلانه بوده‌اند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل نام برد و از آنها به دلیل حمایت از اسرائیل تشکر کرد.

او سپس سخنرانی ترامپ ضد ایران را شجاعانه‌ترین سخنرانی ایرادشده در سازمان ملل خواند. 

وی گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ به درستی توافق هسته‌ای با ایران را شرمساری خواند. کاملا با او موافق هستم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود گفت: «ایران در حال راه‌اندازی عملیاتی در خاورمیانه و تولید موشک‌های بالستیک است.»

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به بندهای موسوم به «غروب آفتاب» (بندهایی از برجام که به مرور زمان منقضی می‌شوند) گفت: «بندهای غروب آفتاب، سایه‌ای تاریک بر جهان خواهد افکند و آن را ظرف یک دهه در آستانه کشورهای دارنده سلاح‌های هسته‌ای قرار خواهد داد.» 

نتانیاهو در ادامه ادعاهای خود تصریح کرد که ایران با نگاه داشتن توافق هسته‌ای قادر به ساخت شمار زیادی سلاح هسته‌ای خواهد بود.

نتانیاهو گفت: «لغو برجام نیازمند احیای فشار عظیم و تحریم‌های فلج‌کننده علیه ایران است و اصلاح آن نیازمند بازرسی از تمام مراکز مشکوک و لغو تاریخ انقضای توافق.»

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد