دستور پوتین برای خاتمه تجارت با دلار آمریکا

چهارشنبه 29 شهريور 1396
12:11
دستور پوتین برای خاتمه تجارت با دلار آمریکا براساس اعلام وب‌سایت کرملین، رئیس‌جمهوری روسیه به دولت دستور داده تا قانونی را تصویب کند که روبل در سال آتی به ارز اصلی در تبادلات تمام بنادر روسیه تبدیل شود.

العالم-اروپا

خبرگزاری راشا تودی طی گزارشی اعلام کرد؛ دولت روسیه موظف شد برای محافظت از منافع شرکت‌های حمل و نقل با تعهدات ارز خارجی یک دوره گذار پیش از تغییر واحد تبادلات ارزی به روبل تعیین کند.

به گفته ایگور آرتیمیف، رئیس سرویس ضد انحصار فدرال روسیه بسیاری از بنادر روسیه با وجود اینکه دولتی هستند، هنوز با دلار آمریکا کار می‌کنند.

پیشنهاد تغییر واحد تبادلات ارزی از دلار به روبل، سال گذشته اولین بار از سوی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه مطرح شد. بسیاری از شرکت‌های بزرگ حمل و نقل از ان استقبال نکردند و علت آن نوسانات روبل و درآمد بهتر آنها از دلار و سایر ارزها بود.

به گفته آرتیمیف، با اجرای این تصمیم کشورهای خارجی‌ مجبور به خرید ارز روسیه می‌شوند که برای تقویت روبل بسیار خوب است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور