پیشروی سریع نیروها برای آزادسازی شرق الشرقاط 

پنج‌شنبه 30 شهريور 1396
13:59
پیشروی سریع نیروها برای آزادسازی شرق الشرقاط  نیروهای پلیس فدرال، واکنش سریع و الحشد الشعبی به سرعت در بخش شرقی الشرقاط پیشروی کرده و توانستند 7 روستا را آزاد کرده و 25 داعشی را به هلاکت برسانند.

العالم - عراق

به گزارش خبرنگار شبکه العالم، ‎بخش اطلاع رسانی الحشد الشعبی اعلام کرد نیروهای الحشد و واکنش رسیع دو روستای کنعوص و حصاروک را آزاد کرده و منطقه موازی رود دجله واقع در شمال شرق الشرقاط را پس از درگیری با داعش آزاد و شماری ازآنان را کشته و بر مقرهای داخل روستا تسلط یافتند.

این ستاد افزود: الحشد الشعبی و تیپ چهارم و یگان های پلیس فدرال، شمال شرق الشرقاط را آزاد کردند و تیپ11 الحشد و یگان های امنیتی روستای هوشتر لالوک در مشال رشق الشرقاط را آزاد کردند.

تیپ 11 و 2 الحشد الشعبی و تیپ نهم  زرهی ارتش نیزاز محور شمال شرقی  در بخش شرق الشرقاط  پیشروی کرده و بر مناطق (طوینه، شیاله الامام ،حمد ،ستیر) در شمال شرق الشرقاط تسلط یافتند.

217

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند