شورای امنیت سازمان ملل متحد با همه پرسی کردستان عراق مخالفت کرد

جمعه 31 شهريور 1396
03:45
شورای امنیت سازمان ملل متحد با همه پرسی کردستان عراق مخالفت کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد ضمن ابراز مخالف با همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق این اقدام را موجب بی ثباتی دانست و از حاکمیت، اتحاد و تمامیت ارضی عراق حمایت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم شورای امنیت با صدور بیانیه ای ازجانب تمامی پانزده عضو در باره اثرات بی ثبات کننده برنامه یکجانبه  اقلیم کردستان برای برگزاری همه پرسی ابراز نگرانی کرد.

شورای امنیت تاکید کرد همه پرسی در شرایطی قرار است دوشنبه آینده برگزار شود که عملیات علیه تروریست های داعش همچنان ادامه دارد و نیروهای کرد نیز در آن نقش مهمی ایفا می کنند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد همچنین هشدار داد که برگزاری همه پرسی مانع از تلاش برای اطمینان از بازگشت بیش از 3 میلیون آواره و پناهنده به خانه های خود به طور داوطلبانه و بی خطر است.

مقام‌های اقلیم کردستان عراق و احزاب کرد عراقی حدود سه ماه پیش تصمیم به برگزاری همه پرسی استقلال در تاریخ 25 سپتامبر (سوم مهرماه 1396) گرفتند.    

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای