جمع‌آوری امضا برای استیضاح رئیس‌جمهور عراق

شنبه 1 مهر 1396
03:15
جمع‌آوری امضا برای استیضاح رئیس‌جمهور عراق

یکی از نمایندگان پارلمان عراق تاکید کرد نمایندگان تلاش خود را برای جمع آوری امضاء جهت استیضاح (طرح سئوال) رئیس جمهوری آغاز کرده اند.

العالم - عراق

به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، عبدالکریم عبطان از چهره های مطرح ائتلاف ملی عراق در گفتگو با الحدث اظهار داشت، طرحی که فؤاد معصوم برای حل موضوع همه پرسی در کردستان پیشنهاد کرده است، دیر ارائه شد در نتیجه نمایندگان در حال جمع آوری امضاء هستند تا بتوانند از رئیس جمهوری سئوال کنند.

وی افزود: انتظار ما این بود که فؤاد معصوم در چارچوب قانون اساسی عمل کند و در چارچوب قانون اساسی سخن بگوید، صحیح نیست که او نقش میانجی را بازی کند، او باید تدابیری را اتخاذ و ابلاغ کند که عمل کردن آن برای همه طرف ها در عراق الزام آور باشد زیرا از نگاه مردم کشور او مدافع قانون اساسی است، اما وقتی جانبدارانه عمل می کند صفت حقوقیش را از دست می دهد، تفاوتی نیست که اقدام جانبدارانه اش در موضوع همه پرسی باشد یا هر موضوع دیگری. به همین منظور همانگونه که بارها از او خواسته ایم باز هم تاکید می کنیم که  تو ملزم به اجرای قانون اساسی هستی، باید بگویی همه پرسی بر خلاف قانون اساسی است، آنچه نباید برای تو پنهان بماند این است که ما جمع آوری امضا را در پارلمان آغاز کرده ایم تا رئیس جمهوری را استیضاح کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در پانزده ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود