جمع‌آوری امضا برای استیضاح رئیس‌جمهور عراق

شنبه 1 مهر 1396
03:15
جمع‌آوری امضا برای استیضاح رئیس‌جمهور عراق

یکی از نمایندگان پارلمان عراق تاکید کرد نمایندگان تلاش خود را برای جمع آوری امضاء جهت استیضاح (طرح سئوال) رئیس جمهوری آغاز کرده اند.

العالم - عراق

به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، عبدالکریم عبطان از چهره های مطرح ائتلاف ملی عراق در گفتگو با الحدث اظهار داشت، طرحی که فؤاد معصوم برای حل موضوع همه پرسی در کردستان پیشنهاد کرده است، دیر ارائه شد در نتیجه نمایندگان در حال جمع آوری امضاء هستند تا بتوانند از رئیس جمهوری سئوال کنند.

وی افزود: انتظار ما این بود که فؤاد معصوم در چارچوب قانون اساسی عمل کند و در چارچوب قانون اساسی سخن بگوید، صحیح نیست که او نقش میانجی را بازی کند، او باید تدابیری را اتخاذ و ابلاغ کند که عمل کردن آن برای همه طرف ها در عراق الزام آور باشد زیرا از نگاه مردم کشور او مدافع قانون اساسی است، اما وقتی جانبدارانه عمل می کند صفت حقوقیش را از دست می دهد، تفاوتی نیست که اقدام جانبدارانه اش در موضوع همه پرسی باشد یا هر موضوع دیگری. به همین منظور همانگونه که بارها از او خواسته ایم باز هم تاکید می کنیم که  تو ملزم به اجرای قانون اساسی هستی، باید بگویی همه پرسی بر خلاف قانون اساسی است، آنچه نباید برای تو پنهان بماند این است که ما جمع آوری امضا را در پارلمان آغاز کرده ایم تا رئیس جمهوری را استیضاح کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم