حمایت قاطع 134 کشور جهان از برجام

شنبه 1 مهر 1396
05:38
حمایت قاطع 134 کشور جهان از برجام

اعلامیه پایانی وزرای خارجه گروه 77 و چین در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با اجماع کلیه کشورهای عضو تصویب شد.

العالم - ایران / سیاسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان ملل وزرای خارجه گروه 77 و چین برجام را یک الگوی سازنده و واقعی و نتیجه عملکرد موفقیت آمیز نظام چندجانبه گرا در حل مسایل مهم جهانی دانستند.

وزرای 134 کشور جهان در این اعلامیه تاکید نمودند که برجام یک مدل واقعی است که از طریق تقویت همکاری های بین المللی به دستیابی کشورها به توسعه پایدار  کمک می نماید.

وزرای خارجه گروه 77 و چین همچنین در بخش دیگری از این بیانیه با تحریم های اقتصادی یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران مخالفت نمودند و خواستار برداشتن فوری این تحریم ها شدند.

عباس عراقچی به نمایندگی از کشورمان در این اجلاس شرکت و سخنرانی  کرد.

نشست وزرای امور خارجه گروه 77 و چین روز جمعه 23 سپتامبر 2017 با حضور رییس جمهور اکوادور، رییس مجمع عمومی و دبیر کل سازمان ملل متحد برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

عضو دفتر سیاسی حماس حمله به خبرنگاران را سیاستی برنامه‌ریزی‌شده خواند


آسمان بسته ریاض و غرش موشک‌ها یمن در جنوب


وزیر خارجه روسیه در راه تهران


سردار نقدی: پدر موشک‌های ایران آماده شلیک است


ناتوانی مادر بمب ها در برابر ایران


درخواست رسمی مصر برای ازسرگیری روند مذاکرات ایران و آمریکا


واکنش تند فرانسه به حمله شهرک‌نشینان صهیونیستی به دیپلمات‌های اروپایی و شهردار فرانسوی


تأکید نبیه بری بر ادامه حضور نیروهای یونیفل در دیدار با وزیر خارجه فرانسه


طائب: پاسخ ایران به جنگ بعدی غیرقابل پیش‌بینی است


رژه اقتدار «جان‌فدایان ایران» در افتتاحیه پنجمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا