در گفت‌وگو با «لوفیگارو»؛

میشل عون: سلاح حزب‌الله برای تضمین مقابله با اسرائیل است

شنبه 1 مهر 1396
16:04
میشل عون: سلاح حزب‌الله برای تضمین مقابله با اسرائیل است رئیس‌جمهور لبنان در گفت‌وگو با یک روزنامه فرانسوی ضمن اعلام اینکه حزب‌الله خلع سلاح نخواهد شد؛ تصریح کرد: چطور رژیم صهیونیستی هر زمانی که بخواهد جنگ به راه می‌اندازد اما دیگران حق دفاع از خودشان را ندارند؟

العالم - لبنان - فلسطین اشغالی

 

«میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان در گفت‌وگو با «لوفیگارو» فرانسه اعلام کرد سلاح حزب‌الله فقط برای تضمین امنیت در راستای مقابله با رژیم صهیونیستی است.

وی در پاسخ به این سوال لوفیگارو که «چرا حزب‌الله را خلع سلاح نمی‌کنید؟» گفت: حزب‌الله از سلاحش در صحنه داخلی استفاده نمی کند، این سلاح فقط برای تضمین مقاومت ما در برابر رژیم اسرائیلی است که همچنان بخشی از سرزمینمان یعنی حدود 30 کیلومتر مربع از مزارع شبعا را اشغال کرده است.

عون در ادامه گفت: تا زمانی که اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت، سازمان ملل و دیگر توافق‌های بین‌المللی احترام نمی‌گذارد ما نمی‌توانیم حزب‌الله را از سلاحش منع کنیم. چطور اسرائیل هر زمان و هر طور که بخواهد می‌تواند علیه دیگران جنگ راه بیندازد اما دیگران حق دفاع از خودشان ندارند؟ نه ، این قابل قبول نیست. 

رئیس‌جمهور لبنان در خصوص موضع این کشور در قبال جنگ سوریه گفت: لبنان در طول دوره جنگ سوریه علیرغم سخنان ملتهب برخی سیاستمداران، باثبات باقی ماند. راهبرد ما در قبال این جنگ، حفاظت از مرزهای لبنان و بیطرفی در قبال مسایل سیاسی داخلی سوریه بوده است.

میشل عون در خصوص توافقی که در سال 2006 با «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله امضا کرد، گفت در این تفاهم چند نکته وجود دارد: اول اینکه لبنانی‌ها باید مشکلاتشان را از طریق گفت‌وگو حل کنند، دوم اینکه دموکراسی توافقی باید به اساسی برای نظام سیاسی در لبنان تبدیل شود و سوم اینکه توافق‌کنندگان متعهد شدند به تمامی مفاد قانون اساسی لبنان و منشور ملی از سال 1943 تا کنون پایبند باشند که در آن آمده است رئیس‌جمهور کشور باید مسیحی مارونی، نخست‌وزیر باید مسلمان سنی مذهب و رئیس پارلمان باید مسلمان شیعه مذهب باشد.
 

منبع : فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود