سید حسن نصرالله: اگر به فتوای مرجعیت عراق عمل نمی‌شد، داعش کربلا و عربستان را اشغال می‌کرد

شنبه 1 مهر 1396
22:44
سید حسن نصرالله: اگر به فتوای مرجعیت عراق عمل نمی‌شد، داعش کربلا و عربستان را اشغال می‌کرد دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در مراسم سخنرانی خود به مناسبت ایام محرم، عمل به فتوای مرجعیت عراق را عامل شکست داعش در این کشور دانست.

العالم - لبنان

دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان به مناسبت سومین شب دهه محرم در جمع عزاداران حسینی در مجتمع سید الشهدا (ع) واقع در ضاحیه بیروت سخنرانی کرد.

سید حسن نصرالله گفت اگر فتواهای مرجعیت عراق نبود، داعش کربلا، بصره، کویت و عربستان را اشغال می‌کرد.

به گزارش وبگاه العهد، دبیر کل حزب‌الله به مقاومت اسلامی لبنان در برابر تروریست‌ها اشاره کرد و گفت که این مقاومت بر اساس تکلیف شرعی و الهی صورت گرفته است و به نفع امت اسلام بوده و طرح "اسرائیل بزرگ" در منطقه را باطل کرد.

وی ادامه داد: اگر مقاومت مردان حزب‌الله نبود، دشمن اسرائیلی الآن شهرک‌های صهیونیستی را در لبنان ایجاد می‌کرد.

سید حسن نصرالله از سخنرانی برخی مسئولان عربی در مجمع عمومی سازمان ملل انتقاد کرد و گفت که این مسئولان به سلاح هسته‌ای رژیم صهیونیستی اشاره‌ای نکردند.

سید مقاومت با تأثیر فتواهای مرجعیت عراق در شکست داعش اشاره کرد و بیان داشت: اگر مردم عراق به فتوای مرجعیت عمل نمی‌کردند، گروه تروریستی داعش شهرهای کربلا و بصره و کشوهایی چون کویت و عربستان را اشغال می‌کرد.

سید حسن نصرالله گفت: اگر مردم در سوریه، عراق و لبنان مانع رفتن فرزندانشان به جبهه‌های مقاومت علیه داعش می‌شدند، همه ذبح می‌شدند و به نوامیس مردم هتک حرمت می‌شد.

وی ادامه داد: به فضل این فداکاری‌ها و از جان گذشتگی‌ها بود که اسلام، اماکن و زیارتگاه‌های مذهبی و تنوع فرهنگی در جامعه باقی ماند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش