خبر فوری:

توافق نظامی ارتش عراق و پیشمرگه درباره آزادسازی الحویجه

يکشنبه 2 مهر 1396
20:41
توافق نظامی ارتش عراق و پیشمرگه درباره آزادسازی الحویجه ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه یک توافق نامه نظامی در خصوص نبرد آزاد سازی الحویجه از دست گروه تروریستی داعش امضا کردند.

العالم-عراق

به گزارش اسپوتنیک، منابع امنیتی تاکید کردند که این توافق نامه نظامی در برگیرنده پنج بند است و امضای آن با حضور نمایندگان ائتلاف بین المللی آمریکا صورت گرفت.

بر اساس این توافق نامه نیروهای پیشمرگه باید راه حمله را در برابر نیروهای ارتش عراق در جنوب کرکوک باز کنند و هر زمان که نیروهای ارتش به پیشمرگ ها نیاز داشتند تجهیزات لجستیکی لازم را ارسال کنند. آنها هم چنین باید راه را برای آوارگان باز کنند.

در این توافق نامه تاکید شده که نیروهای پیشمرگه از طریق حملات توپخانه ای در این عملیات شرکت کنند و از هیچ منطقه ای که در حال حاضر در آنجا مستقر هستند عقب نشینی نکنند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین