در دیدار رییس آکادمی دیپلماسی فرانسه؛

خرازی:برای سناریوهای خروج یا ماندن آمریکا در برجام برنامه داریم

دوشنبه 3 مهر 1396
14:01
خرازی:برای سناریوهای خروج یا ماندن آمریکا در برجام برنامه داریم رییس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: ما برای سناریوهای مختلف اعم از خارج شدن یا ماندن آمریکایی ها در برجام و وضع تحریم ها آمادگی داریم .

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سید کمال خرازی روز دوشنبه در دیدار با میشل دوکلو رییس آکادمی دیپلماسی فرانسه افزود: در مورد اروپایی ها هم درصورت ماندن و یا خروج از برجام سناریوهایی محتمل است که برای همه آنها نیز آمادگی داریم و استراتژی های خودمان که اتکا به مردم است را دنبال می کنیم.
به گزارش ایرنا، رییس شورای راهبردی در بخشی از سخنانش به برنامه موشکی اشاره کرد و گفت: این یکی از مسائلی است که اروپایی ها باید دقت کنند که مخالفت با برنامه موشکی ایران راه به جایی نخواهند برد.
خرازی خاطرنشان کرد: ما بر سر مسایل امنیتی و دفاعی حاضر نیستیم هیچ گامی به عقب برداریم بلکه دنیا شاهد خواهد بود که همچنان در برنامه دفاعی و موشکی خودمان پیش خواهیم رفت چرا که در منطقه خطرناکی هستیم و باید بتوانیم از خودمان دفاع کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو