اردوغان: اقلیم کردستان بدون ترکیه نمی‌تواند نفت خود را صادر کند

دوشنبه 3 مهر 1396
17:09
اردوغان: اقلیم کردستان بدون ترکیه نمی‌تواند نفت خود را صادر کند هم‌زمان با برگزاری همه‌پرسی کردستان عراق، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، گفته است که مرزهای کشورش با عراق را می‌بندند.

العالم - ترکیه

رئیس جمهور ترکیه در سخنان در آنکارا، پایتخت، و همزمان با برگزاری همه‌پرسی کردستان، گفت که ترکیه مرزهایش در شمال عراق را می‌بندد و همچنین به کردستان عراق هشدار داد که مسیر صادرات نفت این منطقه به کشورهای دیگر را نیز خواهد بست.

اردوغان در سخنان خود این همه‌پرسی را "غیر مشروع" نامید و افزود: "بعد از این (همه‌پرسی) ببینیم که آنها (کردها) به کی نفت می‌فروشند. شیر لوله‌های (نفت) دست ماست. وقتی ما آنها را ببنیدم، همه چیز تمام می‌شود."

مقامات ترکیه از ابتدا مخالف برگزاری همه‌پرسی کردستان عراق بوده‌اند و حفاظت از تمامیت ارضی عراق را یکی از اصول سیاست خارجی ترکیه خوانده‌اند.

چند روز پیش ترکیه نیز مانوری نظامی را در مرز مشترک با کردستان عراق برگزار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد