دستور ویژه نتانیاهو به کابینه درباره همه‌پرسی کردستان عراق

دوشنبه 3 مهر 1396
22:30
دستور ویژه نتانیاهو به کابینه درباره همه‌پرسی کردستان عراق

بنیامین نتانیاهو اعضای کابینه رژیم صهیونیستی را از اظهارنظر درباره همه‌پرسی جدایی کردستان از عراق منع کرده است.

العالم - رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعضای کابینه‌اش را از اظهارنظر درباره همه‌پرسی جدایی کردستان عراق منع کرده است. 

خبرگزاری رویترز این گزارش را روز دوشنبه به نقل از دو منبع آگاه منتشر کرده است. 

در حالی که چندی قبل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، علنا از همه پرسی جدایی کردستان از عراق حمایت کرده بود، حالا خبر رسیده که او اعضای کابینه این رژیم را از اظهارنظر درباره همه پرسی منع کرده است.

به نوشته رویترز، یک وزیر عضو کابینه رژیم صهیونیستی از دادن پاسخ به سوالی درباره همه‌پرسی جدایی کردستان از عراق امتناع کرد که این موضوع، پرسش این رسانه غربی را درباره علت امتناع این وزیر به دنبال داشت.

این وزیر عضو کابینه که نخواست نامش فاش شود، درباره علت امتناع اینطور پاسخ داد: «بی‌بی(نتانیاهو) از ما خواسته (که اظهارنظر نکنیم)».

یک مقام دیگر رژیم صهیونیستی هم دستور نتانیاهو به اعضای کابینه این رژیم درباره ممنوعیت اظهارنظر در خصوص همه پرسی جدایی کردستان از عراق را تایید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت