نتایج اولیه همه‌پرسی جدایی منطقه کردستان از عراق منتشر شد

سه شنبه 4 مهر 1396
20:00
نتایج اولیه همه‌پرسی جدایی منطقه کردستان از عراق منتشر شد نتایج اولیه همه‌پرسی جدایی اقلیم کردستان از عراق، نشان‌دهنده رأی مثبت 88 درصد از شرکت‌کنندگان به جدایی است.

العالم _ عراق

خبرگزاری کردزبان روداو نتایج اولیه همه‌پرسی انجام‌شده در اقلیم کردستان عراق برای جدایی این بخش از خاک عراق را منتشر کرد.

این آمار بر اساس اعلام حزب دموکراتیک کردستان منتشر شده است. در این خبر آماری تفکیکی هم منتشر شده است.

در این آمار آمده که 90 درصد از افراد واجد شرایط رأی دادن در شهر اربیل در این همه‌پرسی شرکت کرده‌اند که 87 درصد از این میان، به جدایی از عراق «آری» گفته‌اند.

حزب دموکراتیک کردستان گفته که بیشتر میزان مشارکت در شهر دهوک و با مشارکت 95.28 درصدی به ثبت رسیده است. 93 درصد از این رأی‌دهندگان، به جدایی «آری» گفته‌اند.

در شهر حلبچه یعنی همان شهری که بمباران شیمیایی‌اش بهانه‌ای برای جدایی‌طلبی بارزانی‌ها است، فقط 53 درصد از افراد واجد شرایط در همه‌پرسی شرکت کرده‌اند که 79 درصد از این جمعیت به جدایی «آری» گفته‌اند.

یکی از شهرهایی که با داشتن تنوع قومیتی و البته ذخائر نفتی، به محل مجادله شدید بارزانی‌ها و دولت مرکزی عراق تبدیل شده، کرکوک است. حزب دموکراتیک کردستان گفته که 87 درصد از کروکی‌های واجد شرایط در این رأی‌گیری شرکت کرده‌ و 95 درصدشان به همه‌پرسی «آری» گفته‌اند.

کردها مدعی‌اند که در استان نینوا هم 91 درصد و در استان دیالی، 67 درصد از واجدان شرایط رأی‌گیری در همه‌پرسی شرکت کرده‌اند.

گفته می‌شود که در استان صلاح‌الدین هم 65 درصد از واجدان شرایط در رأی‌گیری شرکت کرده و 96 درصدشان به آن «آری» گفته‌اند.

مسئولان برگزاری همه‌پرسی کردستان عراق گفته‌اند که نتایج نهایی همه‌پرسی تا 72 ساعت پس از اتمام رأی‌گیری اعلام می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


پربیننده ترین خبرها