تلاش برای برگزار نشدن همه پرسی جدایی کاتالونیا

چهارشنبه 5 مهر 1396
01:05
تلاش برای برگزار نشدن همه پرسی جدایی کاتالونیا نیروهای امنیتی اسپانیا روز سه شنبه تلاش های خود را برای خنثی کردن مراکز رای گیری همه پرسی کاتالونیا آغاز کردند.

 

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بارسلون، تنش ها بین دولت جدایی طلب کاتالونیا و مادرید پنج روز مانده به رای گیری اول اکتبر به شکلی فزاینده خود را در حوزه های تدارکات و اعلام مواضع بین المللی نشان می دهد.

دادستان عالی کاتالونیا اواخر روز دوشنبه به پلیس محلی این ایالت دستور داد دستاندرکاران و محل های برگزاری همه پرسی جدایی در روز یکشنبه را شناسایی کند.

سخنگوی پلیس کاتالونیا گفت دستور دادستان به ما ابلاغ شده است و به شکل کامل اجرایی خواهد شد. وزیر کشور اسپانیا به منظور اطمینان از همکاری پلیس منطقه کاتالونیا، شخصا نظارت بر عملکرد پلیس را بر عهده گرفت.

به نظر می رسد دادستان کاتالونیا با صدور دستور شناسایی مراکز رای گیری تلاش دارد از رسیدن اقلام مورد نیاز برگزاری همه پرسی به این مراکز جلوگیری کند و به این ترتیب مانع برگزاری آن شود.

کمیسیون انتخابات کاتالونیا نیز پس از آنکه دادگاه قانون اساسی اسپانیا تهدید کرد هر یک از اعضای آن را روزانه تا دوازده هزار دلار جریمه خواهد کرد، استعفا داد.

پلیس تا کنون ده میلیون برگه رای را توقیف و 59 وبسایت ارائه اطلاعات مربوط به همه پرسی را نیز مسدود کرده است. 85 وبسایت دیگر نیز در فرآیند مسدود شدن قرار دارند.

 

0% ...

آخرین اخبار

غزه زیر آتش؛ تشدید حملات رژیم صهیونیستی قربانیان بیشتری می‌گیرد+فیلم


خیز بلند برای تجارت ۱۰ میلیاردی با سفر وزیر صمت به پاکستان


جلوه‌های وحدت در مسیر اربعین تا واکنش‌ها به مهم‌ترین رویدادهای جهان عرب و اسلام


خط و نشان دبیرکل اتحادیه عرب برای رژیم صهیونیستی؛ جنایت در غزه بی‌پاسخ نمی‌ماند


مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر لزوم عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از این کشور


رویترز: خودداری کشتی‌های عربستانی از تردد در خلیج عدن


از مشارکت مردمی تا تکریم فرهنگ میزبانی؛ گسترش مواکب شناسنامه‌دار در مسیر اربعین


وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد