واکنش منفی اربیل به ضرب‌الاجل بغداد

چهارشنبه 5 مهر 1396
12:37
واکنش منفی اربیل به ضرب‌الاجل بغداد وزیر حمل و نقل منطقه کردستان به ضرب‌الاجل سه‌روزه بغداد واکنش نشان داد.

العالم ـ عراق

"مولود باومراد" وزیر حمل و نقل و ارتباطات در منطقه کردستان عراق در واکنش به ضرب‎الاجل ۳ روزه بغداد برای پرواز ممنوع در این منطقه، گفت: فرودگاه اربیل وسلیمانیه ملک کردستان است [وآن را دراختیار بغداد قرار نمی‌دهد] و تصمیمات دولت عراق مبنی بر ضرورت تحویل این فرودگاه‌ها به بغداد، نامناست است و ما خود اداره این مکانها را ادامه می‌دهیم.

وی در سخنانی که شبکه کُردی روداو، آن را منتشر کرد، اظهار داشت: تعلیق پروازها در دو فرودگاه اربیل و سلیمانیه از سوی بغداد، پیامدهایی منفی برای شهروندان به همراه خواهد داشت.

«تلار فائق» مدیر فرودگاه بین‌المللی اربیل نیز گفت: سازمان هواپیمایی عراق، آن‌گونه که باید، به وظایف و مسئولیت‌هایش عمل نمی‌کند و تصمیم بغداد برای تعلیق پروازها غیرقانونی است.

هیات دولت عراق، سه‌شنبه (دیروز) مصوب کرد که اگر فرودگاه‎ها و ورودی‎های هوایی کردستان عراق تا سه روز دیگر تحت کنترل دولت مرکزی عراق در نیاید، پروازهای بین المللی در کردستان را ممنوع اعلام خواهد کرد.

حیدر العبادی نخست وزیر عراق اعلام کرد که هیات دولت موافقت کرد که ورودهای کردستان عراق زیر نظر دولت مرکزی باشد.

وی افزود: ورودهای کردستان باید زیر نظر و تحت نظارت هیات ورودهای مرزی قرار بگیرد.

نخست وزیر عراق با تاکید بر حفظ وحدت و حاکمیت عراق اعلام کرد که بر سر نتایج همه پرسی کردستان عراق گفت‎و‎گو نخواهیم کرد.

فارس

جزئیات ضرب‎الاجل 3 روزه بغداد برای پرواز ممنوع در کردستان عراق را اینجا بخوانید.

 

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم