ترکیه پس از اعلام نتیجه همه‌پرسی کردستان عراق نشست امنیتی برگزار کرد

پنج‌شنبه 6 مهر 1396
10:20
ترکیه پس از اعلام نتیجه همه‌پرسی کردستان عراق نشست امنیتی برگزار کرد ترکیه روز چهارشنبه و درپی اعلام نتیجه همه‌پرسی جدایی کردستان عراق نشست امنیتی را با حضور مقامات عالی‌رتبه دولتی و نظامی، به ریاست «رجب طیب اردوغان» در کاخ ریاست جمهوری برگزار کرد.

العالم - ترکیه

به نوشته وبگاه روزنامه «دیلی صاباح» این نشست در پشت درب‌های بسته برگزار شده و تحولات امنیتی منطقه در سوریه و عراق، با محوریت موضوع همه‌پرسی کردستان در آن بررسی شد.

در این نشست امنیتی که 2 ساعت و نیم به طول انجامید، علاوه بر اردوغان، «بینالی ایلدیریم» نخست وزیر، «حلوسی آکارا» رئیس ستادکل ارتش، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه، «سلیمان سویلو» وزیر کشور و «نورالدین جانیکلی» وزیر دفاع ترکیه حضور داشتند.

منطقه کردستان عراق به ریاست «مسعود بارزانی» روز دوشنبه و علی‌رغم مخالفت‌های شدید منطقه‌ای و بین‌المللی، همه‌پرسی جدایی از بغداد را برگزار کرده و کمیته انتخابات این منطقه روز گذشته نتیجه آن را موفق توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی در درگیری‌های «تعز» یمن


چگونه آمریکایی‌ها جشن عروسی «کوهستک» را به قتل‌عام تبدیل کردند؟


کسب ۴ طلا، ۳ نقره و ۸ برنز در بازی‌های جهانی عشایر/ افزایش مدال‌ها نسبت به دوره گذشته


آمریکایی‌ها از هشتاد سال پیش تا الان فقط از ایران نه شنیدند


وزیر امور اقتصادی و دارایی وارد مسکو شد


دریادار سیاری: ملت ایران شکست‌ناپذیر است


انصارالله: عربستان دشمن درجه یک یمن است


نارضایتی ۶۴ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ


کاتس: تا خلع سلاح حزب‌الله از منطقه امنیتی لبنان خارج نمی‌شویم


افشاگری مشاور پیشین نتانیاهو از شخصیت خودشیفته او