دبیرکل جمعیت وفاق بحرین:

بحرینی‌ها پیوستن به عربستان را نمی‌پذیرند

جمعه 26 اسفند 1390
15:09
بحرینی‌ها پیوستن به عربستان را نمی‌پذیرند دبيرکل جمعيت وفاق بحرين با هشدار درباره پيامدهاي طرح الحاق اين کشور به عربستان، برمخالفت مردم بحرين با اين طرح تأکيد کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "شیخ علی سلمان" در جمع هزاران بحرینی در منطقه "الماحوز" که به صورت زنده از این شبکه پخش شد، تأکید کرد: جمعیت وفاق با طرح تحول شورای همکاری موافق است، البته به دو شرط: یکی آنکه این تصمیم جمعی همه کشورها باشد، و دیگر آنکه این طرح پس از همه پرسی مردم این کشورها اجرایی شود.

وی افزود: رژیم آل خلیفه هیچ اختیاری از سوی مردم برای اتحاد با یک کشور دیگر ندارد؛ مردم بحرین این مسأله را نمی پذیرند و حق دارند در برابر آن مقاومت کنند.

شیخ علی سلمان تأکید کرد: فکر الحاق بحرین به عربستان درچارچوب یک اتحادیه دو جانبه بدون مراجعه به نظر مردم بحرین، و تبدیل این کشور به یکی از امارتهای عربستان؛ بحرین را در آستانه نابودی قرار داده، و موجب بحران در منطقه خواهد شد.

شیخ علی سلمان در ادامه گفت: هیچ انسان مخلص و میهن پرستی که خواستار منافع بحرین و عربستان است، تن به چنین موضوعی نمی دهد.

ادامه حضور سعودی‌ها هیچ توجیهی ندارد

شیخ علی سلمان خاطرنشان کرد: باقی ماندن نیروهای سعودی بی معنی است؛ این نیروها همچنان درحال ضربه زدن به کشور هستند، ما از این نیروها می خواهیم که خاک بحرین را ترک کنند، و عربستان بخشی از راه حل بحران باشند و نه خود بحران.

دبیرکل جمعیت وفاق بحرین با بیان اینکه ادامه روابط با شورای همکاری خواست بحرینی ها است، تأکید کرد:  14 مارس سالگرد ورود نیروهای سپرجزیره بود؛ توجیه های ارایه شده برای ورود این نیروها به بحرین اشتباه و ساختگی بود، و گزارش بسیونی پایانی بر ادعاها گذاشت و تأکید کرد که ایران هیچ دخالتی در حوادث بحرین نداشته است؛ یعنی همان بهانه‌ای که نیروهای سپر جزیره به دلیل آن وارد بحرین شدند.

شیخ علی سلمان تأکید کرد: ورود این نیروها موجب پیچیده تر شدن بحران شد، و آن را بین المللی کرد؛ و ضربه های زیادی به بحرین وارد ساخت؛ موضوعی که کشورهای کویت، عمان و قطر متوجه آن شده و گفتند که اگر موضوع خطر خارجی بود نیروهای خود را به بحرین می فرستادند .. امارات نیز این موضوع را فهیمد و به همراه برخی کشورهای دیگر به دنبال راه حل سیاسی گشت؛ اما کسانی که به ملت خود گوش نمی دهند، به این توصیه ها نیز توجهی ندارند و غیر از وسوسه شیاطین برای کشتار ملت، به چیز دیگری گوش نمی کنند.

وی با اشاره به تظاهرات گسترده صدها هزار بحرینی در نهم مارس به دعوت آیت الله شیخ عیسی قاسم، این حضور گسترده را بیانگر وحدت مردم دانست و گفت: باید اختلافات بسیار کوچک را کنار گذاشت تا این دیکتاتوری را سرنگون کنیم.

شیخ سلمان خاطرنشان کرد: ما باید مانند همیشه به دنبال ابتکار راهکارهای مسالمت آمیز باشیم، زیرا این راهکارها برای به زانو در آوردن دیکتاتوری کارآمدتر است.



0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی