صالح:

ائتلاف سعودی حساب‌های خود را به دور از یمن با ایران تسویه کند/ مراکش از ائتلاف عربی علیه یمن، خارج شده است

دوشنبه 10 مهر 1396
11:39
ائتلاف سعودی حساب‌های خود را به دور از یمن با ایران تسویه کند/ مراکش از ائتلاف عربی علیه یمن، خارج شده است ‌رئیس‌جمهوری سابق یمن با رد اتهام‌ها مبنی بر حمایت ایران از نیروهای یمنی، از ائتلاف عربی تحت امر رژیم سعودی خواست حساب‌های خود را به دور از یمن با ایران تسویه کند.

العالم ـ یمن

به گزارش رای‌الیوم، «علی عبدالله صالح» رئیس‌جمهوری یمن، روز گذشته طی اظهاراتی، از ائتلاف عربی تحت امر عربستان سعودی خواست حساب‌های خود را به دور از یمن با ایران تسویه کند.

ائتلاف عربی و دولت در تبعید و مستعفی «عبد ربه منصور هادی» ادعا می‌کنند که ایران از ائتلاف انصارالله و حزب صالح حمایت می‌کنند.

صالح با رد هرگونه حمایت ایران از نیروهای یمنی، از ائتلاف خواست این اتهام‌زنی‌های خود را اثبات کند.

رئیس حزب «کنگره ملی» گفت: «یک اسیر، کشته ایرانی یا موشکی که ساخت این کشور باشد یا جنگنده‌ای متعلق به ایران را به ما نشان دهید آن‌گاه ما مسئولیت حمایت ایران از یمن را برعهده می‌گیریم.»

 وی همچنین از خروج مراکش از ائتلاف سعودی علیه یمن خبر داد و پیش‌بینی کرد که دو کشور دیگر (بدون ذکر نام‌شان) از این ائتلاف خارج خواهند شد.

این در حالی است که ائتلاف سعودی تاکنون عقب‌نشینی مراکش را اعلام نکرده است.

مراکش در نخستین عملیات موسوم به «طوفان قاطعیت» علیه یمن مشارکت داشت و یکی از جنگنده‌هایش در ۱۲ مه سال ۲۰۱۵ در استان صعده (شمال یمن) سقوط کرد و خلبان آن کشته شد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه