در دیدار امیر قطر

ظریف: هیچ یک از بحران‌های منطقه راه حل نظامی ندارد

سه شنبه 11 مهر 1396
12:49
ظریف: هیچ یک از بحران‌های منطقه راه حل نظامی ندارد وزیر خارجه ایران گفت: هیچ یک از بحرانهای منطقه راه حل نظامی ندارد و همه طرفها باید به گفتگو و راه حل های مسالمت آمیز پای بند باشند.

العالم- ایران/ سیاسی 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه سفر خود منطقه خلیج فارس صبح امروز با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر در دوحه دیدار و در مورد موضوعات مربوط به روابط دو جانبه و اوضاع منطقه گفتگو کرد.

ظریف در این دیدار بر سیاست اصولی دولت جمهوری اسلامی ایران برای داشتن بهترین روابط با همه همسایگان خود تاکید و ابراز امیدواری کرد: روابط دو جانبه ایران و قطر در همه زمینه ها بیش از پیش گسترش یابد و دستگاههای رسمی دو کشور امکانات و تسهیلات برای مراودات بیشتر مردم و بخش خصوصی را برای استفاده از فرصتهای تجاری و اقتصادی یکدیگر فراهم نمایند.

وی همچنین با مرور شرایط حساس منطقه و آثار زیانبار برخوردها و منازعات خشونت بار تاکید کرد: هیچ یک از بحرانهای منطقه راه حل نظامی ندارد و همه طرفها باید به گفتگو و راه حل های مسالمت آمیز پای بند باشند.

ظریف در ادامه افزود: ایران خواستار بهترین روابط با همه همسایگان خود می باشد و اعتقاد دارد همه طرفها باید به ابتکارات منطقه ای در جهت ثبات و امنیت دسته جمعی الویت دهند.

در این دیدار امیر قطر نیز ضمن ابراز خشنودی از روند رو به توسعه روابط دو جانبه بین قطر و ایران تاکید کرد: دولت و ملت قطر همواره خواستار بهترین روابط با همسایگان شمالی خود بوده اند.

وی ضمن استقبال از دیدگاه کشورمان در خصوص مسایل منطقه ای و ضرورت یافتن راه حلهای مسالمت جویانه برای بحرانهای جاری گفت: مشورت و رایزنی مستمر با کشورهای منطقه از جمله ایران یک ضرورت اجتماب ناپذیر است.

امیر قطر در این دیدار ضمن خشنودی از روند رو به توسعه روابط دو جانبه و داشتن روابط حسنه با جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت گسترش روابط بین کشورهای ساحلی خلیج فارس و ایران تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


گفتگو و رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر درباره کاهش تنش در منطقه


وزیر خارجه روسیه به تهران سفر می کند


جهان چگونه بهای تشدید تنش‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌پردازد؟


سوریه عرصه تسویه‌ حساب‌های منطقه‌ای؛ عربستان سعودی + فیلم


سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم


چند شهید و زخمی در حمله متجاوزان سعودی در استان صعده + فیلم