سردرگمی آمریکا در بحرین

شنبه 27 اسفند 1390
06:55
سردرگمی آمریکا در بحرین العالم، لندن - رييس موسسه "دمكراسي" در انگليس، با اشاره به نگراني آمريکا از روي کار آمدن نظامي طرفدار ايران در بحرين، تأکيد کرد که واشنگتن در قبال اوضاع بحرين سردرگم شده است.

"پاتريك باشام" رييس موسسه دمكراسي روز شنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: عربستان سعودي در تحولات بحرين نقشي بسيار مهم دارد و قادر است براي برون رفت اين كشور از بحران نقشي محوري ايفا كند؛ آمريكا نیز در قبال بحرين تاحدودي سردرگم شده است و تحولات اين كشور سبب شده كه آمريكا نداند چه تصميمي بايد اتخاذ كند.

باشام خاطر نشان كرد : دولت آمريكا نگران آن است كه در صورت به ثمر نشستن انقلاب بحرین، نظامي در این کشور روی کار بیاید که صرفنظر از دمكرات يا غيردمكرات بودن آن، طرفدار ايران باشد؛ در این صورت از نظر آمریکا تنها اتفاقي كه در بحرین مي افتد، جايگزين شدن نظامي جديد به جاي نظام غيردمكراتيك سني سابق خواهد بود.

رييس موسسه دمكراسي تأکید کرد: دولت اوباما نخست اولويت ها را تعيين مي كند؛ و براي نگراني هاي امنيتي، اولويتي بالاتر از نگراني از بابت حاكميت دمكراسي در كشورها قائل مي شود.

وی گفت: رويكرد آمریکا نااميد كننده و باعث تاسف است؛ و اهانتی به اكثريت غالب ملت بحرين به شمار می اید كه خواهان دمكراسي و تغيير دمكراتيك در كشور است.

پاتريك باشام، درباره ميزان تاثير سياست دوگانه دولت آمريكا در قبال انقلاب بحرین،اظهار داشت: موضوع بحرين و اعتراضات مردم اين كشور در انتخابات آمریکا از اولويت خاصي برخوردار نيست، زيرا پوشش رسانه اي از انقلاب بحرين مانند پوشش خبري انقلاب هاي مصر و تونس و ليبي نيست.

باشام تاكيد كرد : اكثر آمريكايي نمي خواهند كشورشان بيش از اين در امور كشورهاي خاورميانه دخالت كند، به ويژه اگر قرار باشد اين دخالت، نظامي باشد؛ علت این امر مشكلات اقتصادي است كه كشور آمریکا گرفتار آن است، از سوي ديگر افكار عمومي آمريكا با مردم بحريني است.

 

16/03-13:45



0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد