داعش به کدام کشور مهاجرت می کند؟

پنج‌شنبه 13 مهر 1396
13:20
داعش به کدام کشور مهاجرت می کند؟ رئیس مرکز مبارزه با تروریسم سازمان همکاری های کشورهای مستقل (CIS)، با اشاره به آزادسازی ۹۰ درصد از خاک سوریه از لوث تروریستها، از مهاجرت داعش به سمت وزیرستان پاکستان خبر داد.

العالم-سوریه

به گزارش اسپوتنیک، «آندرئی نوویکوف»، رئیس مرکز مبارزه با تروریسم سازمان همکاری های کشورهای مستقل (CIS) از آزادسازی بیش از ۹۰ درصد از خاک سوریه از لوث داعش خبر داد.

بر اساس این گزارش، نوویکوف گفت: بر اساس تخمین های نظامی انجام شده، ۹۰ درصد از سوریه از چنگ گروه های تروریستی آزاد شده که نتایج مثبتی به همراه داشته است.

وی همچنین در ادامه سخنان خود هشدار داد که تروریست های شکست خورده در سوریه در حال جابجایی به سمت پاکستان هستند.

نوویکوف در اینباره گفت: جا به جایی بخش مهمی از (تروریستهای) داعش از سوریه به عراق و از آنجا به منطقه وزیرستان پاکستان از پاییز سال ۲۰۱۶ آغاز شده است. به عبارت دیگر، انجام ماموریتهای سیاسی و نظامی در سوریه از سویی تعداد افراطی ها را در  سوریه کاهش داده اما از سوی دیگر این مساله نه تنها داعش را مجبور به تغییر تاکتیک های  خود کرده، بلکه جغرافیای فعالیتهای (تروریستی) آنها را نیز دستخوش تغییر کرده است.

وی افزود: اکثر تروریست ها با استفاده از مسیرهای ایجاد شده برای خروج از مناطق تحت درگیری، به کشورهای خود باز گشته و یا به کشورهای دیگر خواهند رفت (در حوزه کشورهای مستقل مشترک المنافع شوروی سابق و اتحادیه اروپا). در عمل، این به معنای استفاده از پروازهای ترکیه برای سفر به کشورهای مستقل مشترک المنافع خواهد بود. تحقیقات ویژه نشان می دهند که مسیرهای بالکان مورد توجه و نیاز (داعش) است.

به گفته نوویکوف کشورهای لهستان و مجارستان در کنار رومانی و سوئیس به عنوان مسیرهای ترانزیتی مورد توجه داعش قرار دارند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید


تازه ترین کشتار عربستان با حمله به بازاری در تعز


ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت