تعداد قربانیان انفجار انتحاری بلوچستان پاکستان به 18 تن رسید

پنج‌شنبه 13 مهر 1396
19:29
تعداد قربانیان انفجار انتحاری بلوچستان پاکستان به 18 تن رسید رسانه های خبری پاکستان در تکمیل اخبار انفجار بمب در نزدیکی یک زیارتگاه در ایالت بلوچستان واقع در جنوب غرب این کشور، اعلام کردند که در این حادثه انتحاری 18 نفر کشته و 22 نفر نیز زخمی شده اند.

العالم-آسیا

به گزارش منابع محلی، این انفجار در نزدیکی زیارتگاهی موسوم به 'فتح پور شریف' در منطقه 'جَهل ماگسی' در ایالت بلوچستان رخ داد.

بر اساس این گزارش، با توجه به وخامت حال زخمی ها احتمال افزایش شمار قربانیان ایین انفجار وجود دارد.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.

«سرفراز بگتی» وزیر امور داخلی ایالت بلوچستان پاکستان نیز اعلام کرد: این انفجار در نزدیکی در ورودی این زیارتگاه رخ داد و حمله انتحاری بوده است.

بر این اساس، این مهاجم انتحاری قصد داشته خود را در میان زائران این زیارتگاه منفجر که با جلوگیری پلیس و نیروهای امنیتی روبه رو شده است.

پیشتر در انفجاری در مزار «لعل شهباز قلندر» در منطقه «سهیون شریف» در ایالت سند پاکستان در ماه فوریه (بهمن - اسفند)دست‌کم ۸۸ نفر کشته شدند. 

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است، اما مقام های پاکستانی همواره گروه های غیرقانونی از جمله شورشیان گروه های جدایی طلب بلوچ را در چنین اقدام هایی مقصر می دانند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است