ملی پوش ایرانی برای انگلیس بازی می کند!

پنج‌شنبه 13 مهر 1396
19:19
ملی پوش ایرانی برای انگلیس بازی می کند! ملی‌پوش سابق شطرنج ایران به تابعیت انگلیس در آمد تا از این پس با پرچم این کشور در مسابقات شرکت کند.

برنا درخشانی، ملی‌پوش سابق شطرنج ایران به تابعیت انگلیس در آمد تا از این پس با پرچم این کشور در مسابقات شرکت کند.

دو روز پیش روزنامه نیویورک تایمز بعد از حضور درخشانی در تیم شطرنج دانشگاه سنت لوییس نوشت مقامات فدارسیون شطرنج آمریکا اعلام کرده‌اند درسا درخشانی، شطرنج‌باز 19 ساله ایرانی و استاد بزرگ شطرنج از این پس برای فدراسیون آمریکا بازی خواهد کرد.

امروز نیز روزنامه تایمز در خبری نوشت: برنا درخشانی پیش از این در تورنمنتی مقابل نماینده رژیم صیهونیستی به رقابت پرداخت به همین دلیل از حضور در ایران منع شد. به همین دلیل وی قرار است برای تیم ملی انگلیس به میدان برود. برنامه درخشانی که 15 سال دارد می‌تواند در رقابت‌های بین‌المللی شطرنج با پرچم انگلیس به میدان برود.

خبرورزشی

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند