"هشام صباغ"روز یکشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: بحرين، کشوری مستقل است و مردم آن در 14 فوريه برای دستیابی به هدف تعيين سرنوشتشان قيام كردند؛ از سوي ديگر اشغال بحرين به دست نيروهاي سپر جزيره ننگ بزرگي بر پيشاني آل خلیفه و آل سعود سعود است.
وی افزود: مردم بحرین برای دستيابي به عزت و كرامت عليه رژیم استبدادي و اشغالگراني قيام كرده اند كه از سوي حاكم بحرين به طور اهانت آميزي بر مردم كشور تحميل شده اند.
اين فعال بحريني با متهم كردن ارتش اشغالگر سعودی به حملات به منازل و ورود به بيمارستان هاي بحرين تأكيد كرد که مردم و جمعيت هاي سياسي بحرين برای خروج اشغالگران در سريع ترين زمان با یکدیگر اتفاق نظر دارند.
هشام صباغ درباره طرح رژیم آلخلیفه براي پيوستن بحرين به عربستان، گفت: هدف از اين اقدام، تسلط بر كشورهاي انقلابي مانند بحرين است و بعيد به نظر مي رسد كه كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس اين طرح را تأييد كنند؛ زيرا اين كشورها دچار اختلاف هستند و قدرت هاي بزرگ نيز بر سر تسلط بر منطقه با يكديگر رقابت مي كنند.
الصباغ با اشاره به اینکه عربستان در پشت پردن این توطئه ها قرار دارد، تأكيد كرد: مردم منطقه شرق عربستان اولين كساني خواهند بود كه به همراه ملت بحرين با طرح الحاق این کشور به عربستان مقاومت خواهند كرد.
17/03-14:49