"عبدالقادر بن سعود" روز یکشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، با اشاره به اینکه لیبی در زمان "ادريس السنوسي" پادشاه پیشین لیبی، زیر پرچم استقلال متحد شد، تصریح کرد: تقسيم دوباره ليبي بعد از وحدت كاملا غير قابل قبول است؛ اكثر مردم ليبي نیز به ويژه در منطقه شرق با نظام فدرالي مخالفند، همانطور كه تمركز قدرت در طرابلس را نيز رد مي كنند.
وی تاکید کرد: تقسيم كنگره ملي براساس 51 كرسي براي طرابلس و 49 كرسي براي فزان و برقه، آغاز دعوت برای ایجاد نظام فدرالي است؛ متمركز شدن تصميم گيري در طرابلس و به حاشيه راندن ديگر مناطق كشور به ويژه منطقه شرق كه انقلاب عليه استبداد را رهبري كرد، تصميم ظالمانه اي است و اين مسئله باعث شده است مردم براي درخواست نظام فدرالي به خيابان ها بريزند.
عبدالقادر بن سعود با تاکید بر اینکه درگيري هاي اخير در ليبي بين مولفه هاي قدرت در منطقه برقه بوده است، نه بین مردم و دولت؛ از اظهارات مسئولان شوراي ملي و دولت موقت از جمله "فوزي عبد العال" وزير كشور كه با نوعي تهديد همراه بوده است، انتقاد كرد و گفت: بعد از اينكه مردم از رژيم ديكتاتوري قذافي خلاص شدند، نبايد مسئولان ليبي به چنين منطقي متوسل شوند.
بن سعود با اشاره به اينكه مردم ليبي اجازه نخواهند داد كشور تقسيم شود؛ درخواست ها براي نظام فدرالي و تقسيم را كم اهميت دانست و گفت: تظاهرات گسترده اي عليه تقسیم کشور و ایجاد نظام فدرالي و همچنين عليه به حاشيه راندن عده ای و ایجاد حكومت متمركز برپا شد.
وي تصریح کرد: دولت انتقالي نبايد منطقه شرقي را كه نقش اساسي در انقلاب داشت، ناديده بگيرد؛ و مطالبات امروز براي انتقال پايتخت به بنغازي و تشكيل كشور مستقل نيست؛ بلكه مردم خواستار اجراي عدالت در توزيع قدرت هستند.
17/03 - 16:40