توافق مسعود بارزانی با علاوی و نجيفی برای مذاكره با بغداد

يکشنبه 16 مهر 1396
06:43
توافق مسعود بارزانی با علاوی و نجيفی برای مذاكره با بغداد دفتر ریاست کردستان عراق در بیانیه ای از توافق مسعود بارزانی با ایاد علاوی و اسامه النجیفی، معاونان رئیس جمهوری عراق، جهت مذاکره با بغداد و رایزنی با گروههای مختلف سیاسی با هدف حل مشکلات ناشی از برگزاری همه پرسی در کردستان خبر داد.    

 به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، در دیدار مسعود بارزانی، ایاد علاوی و اسامه نجیفی که در سلیمانیه و در حاشیه مراسمی به مناسبت درگذشت جلال طالبانی رئیس جمهوری پیشین عراق برگزار شد، سه طرف موافقت کردند دستور کار نشست های مورد نظر، آزاد باشد چنانچه برای از میان برداشتن تمامی مجازات ها علیه کردستان توافق شد. 
پیش از این بغداد، آغاز هرگونه گفتگو با اربیل را به لغو نتیجه همه پرسی در کردستان مشروط کرده بود اما بیانیه دفتر ریاست کردستان به این موضوع اشاره ای نکرده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم