توافق روسیه و عربستان در مورد موشک‌های «اس-۴۰۰»

دوشنبه 17 مهر 1396
13:10
توافق روسیه و عربستان در مورد موشک‌های «اس-۴۰۰» سرویس فدرال همکاری‌های نظامی-فنی روسیه، توافق با عربستان در مورد تحویل سامانه‌های موشکی «اس-۴۰۰» و چند تسلیحات نظامی دیگر را تایید کرد.

العالم-عربستان سعودی

به گزارش خبرگزاری «تاس»، دفتر مطبوعاتی سرویس فدرال همکاری‌های نظامی-فنی روسیه امروز اعلام کرد که روسیه و عربستان سعودی در خصوص تحویل سامانه های موشکی «اس-400» به توافق رسیده اند.

در بیانیه منتشره در این رابطه آمده است: «تایید می کنیم که روسیه و عربستان سعودی در مورد تحویل سامانه‌های دفاع ضدهوایی «اس-400»، سامانه‌های موشکی ضد تانک «کورنت-ام» و سامانه‌های پرتاب نارنجک خودکار و اسلحه‌های خودکار کلاشینکوف نوع آ.ک-103، به توافق رسیده اند.»

هنوز جزییات بیشتر توافقات دو کشور در این زمینه و تعداد این تسلیحات، فاش نشده است.  

پیش از این "دمیتری راگوزین" معاون نخست وزیر روسیه از علاقه مندی مقامات ریاض به خرید موشک‌های «اس-400» خبر داده بود و منابع خبری برخی روزنامه ها نیز به این موضوع اشاراتی کرده بودند.

لازم به یادآوری است که عربستان سومین کشور، بعد از چین و ترکیه است که سامانه های موشکی مدرن «اس-400» را از روسیه خریداری می کند.

البته عربستان سعودی برای تحویل نخستین سامانه موشکی «اس-400» باید در صف انتظار باقی بماند. ابتدا در سال 2018 زمان تحویل این سامانه به چین آغاز می شود، سپس در سال 2019 خرید ترکیه به این کشور تحویل داده خواهد شد. احتمالا زمان تحویل این سامانه به عربستان هم از سال 2020 آغاز خواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد