کرملین:‌ همکاری نظامی با ریاض علیه هیچ طرف ثالثی نیست

دوشنبه 17 مهر 1396
14:17
کرملین:‌ همکاری نظامی با ریاض علیه هیچ طرف ثالثی نیست کاخ کرملین درباره قراداد اخیر مسکو با ریاض برای فروش سامانه‌های «اس-400» به این کشور خاورمیانه، گفته است که «همکاری‌های نظامی با ریاض علیه هیچ طرف ثالثی نیست».

العالم- عربستان سعودی 

 «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه گفته است که همکاری نظامی مسکو با ریاض علیه هیچ کشور ثالثی نیست.

امروز منابع روس اعلام کردند که مسکو و ریاض قراردادی برای فروش سامانه «اس-400» به عربستان به امضا رسانده‌اند.

وی با اشاره به طرح‌های واشنگتن برای فروش سامانه‌های «تاد» در تقابل با سامانه‌های «اس-400» به ریاض گفت: «قراردادها با عربستان سعودی در خصوص سامانه‌های پدافند هوایی از روسیه کاملا مثبت است و اثراتی مثبت خواهد داشت».

پسکوف درباره قرارداد فروش «اس-400» به ترکیه نیز گفت که هنوز گفت‌وگوها میان کارشناسان دو کشور در خصوص این قرارداد ادامه دارد.

سخنگوی کاخ کرملین همچنین گفته است که، هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه کره‌شمالی صرفا اوضاع را در شبه‌جزیره کره بدتر خواهد کرد.

سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه در اظهارات امروز خود به موضوع برجام نیز اشاره کرده و گفته است که : «خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران عواقبی منفی خواهد داشت».

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد