نگرانی فرانسه از طرح کاخ سفید برای اعلام سپاه به عنوان «سازمان تروریستی»

دوشنبه 17 مهر 1396
15:37
نگرانی فرانسه از طرح کاخ سفید برای اعلام سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» وزارت خارجه فرانسه درباره طرح کاخ سفید برای اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان «سازمان تروریستی» ابراز نگرانی کرد و گفت که این اقدام به شدت گرفتن تنش‌ها در منطقه منجر می‌شود.

العالم _ ایران / سیاسی

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه روز دوشنبه درباره طرح کاخ سفید برای اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان «سازمان تروریستی» ابراز نگرانی کرد و گفت که این اقدام به شدت گرفتن تنش‌ها در منطقه منجر می‌شود.

به گزارش رویترز، «آینس روماته اسپاین»، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا پاریس از اعلام سپاه به عنوان سازمان تروریستی حمایت می‌کند گفت: «در شرایط بی‌ثباتی منطقه، فرانسه درباره هر اقدامی که می‌تواند بحران فعلی را تشدید کند، هوشیار است.»

وی اضافه کرد: «با در نظر گرفتن این موضوع، کشورهای منطقه نقش ویژه‌ای بر عهده دارند که باید آن را ایفا کنند و بایستی خویشتنداری و حس مسئولیت‌پذیری نشان دهند.»

پیش از این رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند تیم امنیت ملی آمریکا پس از انجام چندین ماه بررسی برای بازنگری در سیاست‌های این کشور طرحی را آماده تقدیم به ترامپ کرده که خواستار اعلام عدم پایبندی ایران به برجام و اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی است.

سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز یکشنبه در واکنش به این گزارش‌ها گفت: « در صورتی که اخبار پراکنده موجود درخصوص حماقت دولت آمریکا مبنی بر درنظر گرفتن سپاه به‌عنوان گروه تروریستی صحیح باشد، سپاه نیز ارتش آمریکا را در سراسر جهان به‌ویژه منطقه خاورمیانه، همسنگ داعش در نظر خواهد گرفت.»

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم روز دوشنبه در همین ارتباط گفت: «امیدوارم هیئت حاکمه آمریکا در ادامه خطاهای خود این خطای استراتژیک و مهم را نداشته باشد اما اگر این کار را بکند پاسخ ایران سخت، قاطع و کوبنده خواهد بود که آمریکا باید تبعات آن را بپذیرد. امیدوارم عقلای قوم برای مقابله با این اقدام گامهای لازم را بردارند.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اعتراضات در فرانسه ادامه دارد؛ آماده باش دوباره ۷۰ هزار پلیس در سراسر کشور


عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم


«کیمیای سجاد»؛ نخستین گردآوری کامل میراث مکتوب امام سجاد (ع) منتشر شد


سخنگوی سپاه: اگر جنگ دیگری رخ دهد دشمنان از قدرت ما شگفت زده خواهند شد/ کپی برداری آمریکا از پهپاد ۱۳۶ شاهد/ ۷ پهپاد MQM-۱۷۰ را سالم به زمین نشاندیم


بازداشت رئیس جمهور سابق پاراگوئه پس از استیضاح


قطر گزارش‌ها درباره شکست مذاکرات ایران و آمریکا نادرست است


قطر بر ادامه حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد


راهپیمایی مردم بحرین در حمایت از علمای بازداشت‌ شده + فیلم


آبگرفتگی چادرهای آوارگان غزه در پی بارش شدید باران+فیلم