ادعای جدید امارات؛

ایران تمایلی به خاتمه رفتار خصمانه و رها کردن جاه طلبی‌های هسته‌ای ندارد

دوشنبه 17 مهر 1396
22:21
ایران تمایلی به خاتمه رفتار خصمانه و رها کردن جاه طلبی‌های هسته‌ای ندارد نماینده امارات متحده عربی در سازمان ملل در تداوم لفاظی‌ها علیه ایران، تهران را متهم به تضعیف امنیت منطقه نمود.

العالم - آسیا

«لانا زکی نسیبه» نماینده دائمی امارات متحده عربی در سازمان ملل متحد در نیویورک روز دوشنبه در سخنانی در کمیته نخست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بر لزوم پایبندی ایران بر همکاری شفاف و رابطه تمام و کمال با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جهت افزایش اطمینان از ماهیت برنامه هسته‌ای تهران تاکید کرد.

به نوشته وبگاه روزنامه «گلف نیوز» لانا زکی نسیبه در این زمینه اظهار داشت که ایران نه تمایلی به خاتمه رفتار خصمانه در منطقه و نه رها کردن جاه طلبی‌های هسته‌ای دارد در نتیجه امارات متحده عربی از کنترل بیشتر بر برنامه هسته‌ای ایران و همچنان تداوم ارزیابی توافق هسته‌ای و مقررات آن حمایت می‌کند.

وی از ایران خواست تا پایبندی کاملی را به تعهدها و مسئولیت‌های بین المللی تحت «ان‌پی‌تی» نشان داده و تضعیف امنیت منطقه از طریق حمایت از شبه نظامیان و فروش اسلحه به آن‌ها که نقض قطعنامه‌های شورای امنیت است را متوقف سازد.

این سخنان در حالی از جانب نماینده امارات متحده عربی طرح  شده است که  آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها پایبندی ایران به توافق هسته‌ای و مفاد آن‌را اعلام کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان