تظاهرات عراقیها درسالگرد حمله آمریکا

دوشنبه 29 اسفند 1390
13:10
تظاهرات عراقیها درسالگرد حمله آمریکا صدها هزار عراقي به دعوت رهبر جريان صدر در سالگرد حمله آمريکا در جنوب اين کشور تظاهرات کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مردم عراق از نقاط مختلف با رساندن خود به استان بصره در مراسم "روز مظلوم" شرکت کردند.

مقتدی صدر تأکید کرد، هدف از برگزاری این راهپیمایی گسترده، یادآوری دوران ظلم و رنجی است که مردم عراق در دوران رژیم سرنگون شده بعث و اشغالگران آمریکایی با آن مواجه شدند.

"حسین طالب" نماینده استان بصره و عضو جریان صدر گفت: برگزاری این تظاهرات در چنین روزی، برای محکوم کردن اشغال عراق از سوی آمریکا است.

وی افزود: استان بصره به این دلیل برای برگزاری این تظاهرات انتخاب شد که نیروهای اشغالگر آمریکایی از این نقطه وارد عراق شدند.

حسین طالب ادامه داد: مراسم روز مظلوم هرسال برای محکوم کردن اشغال عراق و اقدامات اشغالگران طی سالهای گذشته در این کشور برگزار می شود.

استانداری بصره به دلیل آنکه این استان امروز دوشنبه تعطیل بود، پس از هماهنگی های صورت گرفته، امروز را برای برگزاری تظاهرات اعلام کرد.

نیروهای اشغالگر آمریکایی و انگلیسی، شامگاه نوزدهم مارس 2003، عملیات نظامی علیه عراق را آغاز کرده، و از طریق کویت وارد بصره شدند.

این نیروها سرانجام در نهم آوریل همان سال وارد بغداد شدند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

معاریو: نتانیاهو یک دستاورد داشت، رژیم‌چنج البته در آمریکا


حکم اعدام محمدعارف شه‌بخش اجرا شد


افشای پیشنهاد ۱۲۵ میلیون دلاری برای کناره‌گیری نتانیاهو از سیاست


هشدار دفاع مدنی غزه نسبت به بروز فاجعه در پی بارش‌های شدید


دموکرات‌های کنگره در تدارک تحقیقات گسترده علیه دولت ترامپ


ویدئو گرافیک/موج آبی ۲۰۲۶؛ سیلی تاریخی به ترامپ و فروپاشی پایگاه‌های جمهوری‌خواهان


اعتراضات در فرانسه ادامه دارد؛ آماده باش دوباره ۷۰ هزار پلیس در سراسر کشور


عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم


«کیمیای سجاد»؛ نخستین گردآوری کامل میراث مکتوب امام سجاد (ع) منتشر شد