نماینده پارلمان عراق: دولت مرکزی به کرکوک نیرو بفرستد

سه شنبه 18 مهر 1396
12:46
نماینده پارلمان عراق: دولت مرکزی به کرکوک نیرو بفرستد نماینده پارلمان عراق از ائتلاف دولت قانون از فرمانده کل نیروهای مسلح عراق خواست با اعزام نیرو به کرکوک، این شهر را که به منزله عراق کوچک است تحت کنترل دولت مرکزی و حاکمیت قانون درآورد.

العالم - عراق

به گزارش خبرنگار العالم در عراق شیخ "علی فیصل الفیاض" گفت که نیروهای خارج از کنترل و سیطره دولت مرکزی کنترل این استان را به دست گرفته و بدون توجه به مصوبات دولت و پارلمان عراق، امنیت و دارایی ها و ثروت آن را بازیچه دست خود کرده اند.

دفتر روابط عمومی الفیاض با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که وی بر ضرورت بسط سیطره دولت مرکزی بر تمام میادین نفتی در کرکوک - که تا پیش از ورود گروه تروریستی داعش به عراق و دست اندازی نیروهای پیشمرگه - توسط وزارت نفت دولت مرکزی اداره می شد، تأکید کرده و از مواضع سازشکارانه استاندار برکنارشده کرکوک در بی توجهی به منافع ملی و عدم اجرای حکم برکناری وی که در پارلمان به تصویب رسید انتقاد کرد.

الفیاض همچنین به موارد سرقت علنی نفت در کرکوک و قاچاق آن در روز روشن در سایه سکوت مشکوک طرف های مرتبط در دولت مرکزی اشاره کرد.

208

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت