نیروهای آل‌خلیفه سر مردم را هدف قرار می‌دهد

دوشنبه 29 اسفند 1390
17:58
نیروهای آل‌خلیفه سر مردم را هدف قرار می‌دهد دبير جمعيت پرستاران بحرين هشدار داد، نيروهاي آل‌خليفه در حمله به تظاهرات مسالمت آميز مردم، به عمد سرشهروندان را هدف قرار مي دهند.

" ابراهيم الدمستاني " روز دوشنبه در گفت و گو با شبكه العالم اظهار داشت : در مدت كمتر از 48 ساعت دستكم دو شهروند بحريني بر اثر استنشاق گازهاي سمي و خفه كننده به شهادت رسيدند، و اين مساله سبب خشم فراگير مردم بحرين شده است.

وی افزود: نيروهاي رژيم آل خلیفه همچنان به تجاوزات خود ادامه مي دهند و در آخرين مورد از اين تجاوزات ، تشييع كنندگان پیکر شهيد جعفر الموالي را پس از به خاك سپردن پيكر سركوب کردند.

الدمستانی خاطرنشان کرد: دیروز نيروهاي رژيم به مساجد بحريني يورش برده و در آخرين مورد به مسجد صعصعه بن صوحان صحابي پيامبر حمله ور شدند.

الدمستاني با اشاره به اينكه دیروز سالگرد انهدام تنديس اللولوه در ميدان شهداي بحرين بود ، گفت : اين تنديس كه در آن زمان به بهانه روان سازي ترافيك تخريب شد، اما امروز به نماد انقلاب ، عزت و كرامت ملت بحرين تبديل شده است.

وي با بيان اينكه تجاوزها ضد مردم مناطق مورد غضب رژيم همچنان ادامه دارد،فاش كرد:  نيروهاي رژيم آل خليفه به عمد سر شهروندان را هدف قرار مي دهند، تا بتوانند تلفات بيشتري از شهروندان بگيرند.

دبير جمعيت پرستاران بحرين تاكيد كرد: دادستاني بحرين تاكنون هيچ يك از قاتلاني كه بيش از 70 شهروند بحريني را به شهادت رسانده اند ، محاكمه نكرده است و هر بار كه شهروندي به دست نيروهاي امنيتي به شهادت مي رسد ، داستاني جعلی براي توجيه اين كشتار می بافد.

 

19-13:51

26



0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی