بیانیه پایانی اولین نشست مشترک فتح و حماس در قاهره

فضای گفت‎وگوی فلسطینی-فلسطینی مثبت و سازنده بوده است

چهارشنبه 19 مهر 1396
05:25
فضای گفت‎وگوی فلسطینی-فلسطینی مثبت و سازنده بوده است دو جنبش فلسطینی فتح و حماس پس از برگزاری اولین نشست خود در قاهره برای تحقق آشتی ملی که روز سه شنبه صورت گرفته است، بیانیه‎ای پایانی صادر کردند و در آن توافق کردند که این گفت‎‌وگوها در روز چهارشنبه ادامه یابد.

العالم-فلسطین

به گزارش المیادین، اولین جلسه گفت‎وگوی دو جنبش فلسطینی فتح و حماس برای بررسی پرونده آشتی ملی فلسطینیان به منظور رفع درد و رنج های مردم غزه، روز سه شنبه در قاهره برگزار شد.

دو جنبش فلسطینی فتح و حماس پس از پایان جلسه نخست، فضای مذاکره را مثبت ارزیابی و توافق کردند که گفت‎وگوهای فلسطینی فلسطینی برای روز چهارشنبه نیز ادامه داشته باشد.

در بیانیه پایانی همچمنین از مصر به دلیل نظارت بر تلاش های پایان دو دستگی فلسطینیان تقدیر و تشکر شده است.

رامی حمدالله، نخست وزیر دولت وفاق ملی فلسطین هفته گذشته وارد نوارغزه شد و در نخستین نشست دولت وفاق در شهر غزه اعلام کرد که دولت با جدیت تمام در پی کنترل تمامی اختیارات در غزه است.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

فشار برای وادار کردن ایران به تسلیم بی‌نتیجه است/ بخواهند بجنگند با قدرت پاسخ می‌دهیم


اعترافات در رسانه‌های عبری؛ کاهش حمایت آمریکا از اسرائیل و بن‌بست عربستان در جنگ یمن


یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم


رایزنی وزرای خارجه ایران و روسیه در نیویورک