بیانیه پایانی اولین نشست مشترک فتح و حماس در قاهره

فضای گفت‎وگوی فلسطینی-فلسطینی مثبت و سازنده بوده است

چهارشنبه 19 مهر 1396
05:25
فضای گفت‎وگوی فلسطینی-فلسطینی مثبت و سازنده بوده است دو جنبش فلسطینی فتح و حماس پس از برگزاری اولین نشست خود در قاهره برای تحقق آشتی ملی که روز سه شنبه صورت گرفته است، بیانیه‎ای پایانی صادر کردند و در آن توافق کردند که این گفت‎‌وگوها در روز چهارشنبه ادامه یابد.

العالم-فلسطین

به گزارش المیادین، اولین جلسه گفت‎وگوی دو جنبش فلسطینی فتح و حماس برای بررسی پرونده آشتی ملی فلسطینیان به منظور رفع درد و رنج های مردم غزه، روز سه شنبه در قاهره برگزار شد.

دو جنبش فلسطینی فتح و حماس پس از پایان جلسه نخست، فضای مذاکره را مثبت ارزیابی و توافق کردند که گفت‎وگوهای فلسطینی فلسطینی برای روز چهارشنبه نیز ادامه داشته باشد.

در بیانیه پایانی همچمنین از مصر به دلیل نظارت بر تلاش های پایان دو دستگی فلسطینیان تقدیر و تشکر شده است.

رامی حمدالله، نخست وزیر دولت وفاق ملی فلسطین هفته گذشته وارد نوارغزه شد و در نخستین نشست دولت وفاق در شهر غزه اعلام کرد که دولت با جدیت تمام در پی کنترل تمامی اختیارات در غزه است.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له