اعتراض دیدبان حقوق بشر به اقدامات مخالفان سوریه

چهارشنبه 2 فروردين 1391
02:57
اعتراض دیدبان حقوق بشر به اقدامات مخالفان سوریه سازمان ديدبان حقوق بشر در گزارشي، از اقدامات مسلحانه مخالفان سوريه و نقض گسترده حقوق بشر انتقاد کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در گزارش سازمان دیدبان حقوق بشر آمده است، مخالفان مسلح سوریه، درحال نقض شدید حقوق بشر و انجام اقداماتی مانند ربایش، شکنجه، و اعدام نظامی هواداران نظام هستند.

"ساره ویتسون" از مسئولان بخش خاورمیانه دیدبان حقوق بشر، گفت: مخالفان باید شکنجه، ربودن و اعدام را متوقف کنند.

وی در این گزارش که نسخه ای از آن به گروه موسوم به شورای ملی سوریه ارسال شده، این گروه را مسئول نقض حقوق بشر در سوریه دانست.

در این گزارش همچنین به برخی موارد موثق درخصوص نقض حقوق بشر به دست عناصر مسلح اشاره شده است.

"بسمه قضمانی" سخنگوی مخالفان سوریه این گزارش را رد کرد.

از سوی دیگر، "جفری فلتمن" معاون وزیرامورخارجه آمریکا در امور خاورمیانه حمایت از گروه های مسلح در سوریه را یک وظیفه اخلاقی برای لبنانی ها دانست.

فلتمن در دیدار با گروه 14 مارس در واشنگتن مدعی شد: "حمایت از مخالفان سوریه وظیفه اخلاقی و سیاسی لبنانی ها است، و آنها باید لبنان را از نفوذ سوریه و ایران خارج کنند".



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازی تبلیغاتی جدید ترامپ: آماده دیدار با پزشکیان در نیویورک هستم


ظرفیت‌های کشور برای حفظ تولید و اشتغال به میدان بیاید


وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


پزشکیان به نیویورک می‌رود


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید