دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:

ترامپ پیش از شروع بازی با ملت ایران، شکست می خورد

چهارشنبه 19 مهر 1396
14:39
ترامپ پیش از شروع بازی با ملت ایران، شکست می خورد دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از شکست ترامپ پیش از آغاز بازی جدید با ملت ایران خبر داد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی 

محسن رضایی در حاشیه مراسم «طرح دوره عالی مدیریت خط مشی گذاری عمومی» در جمع خبرنگاران گفت: تصمیم گیری در زمینه‌های سیاست خارجی و تهدیدات اخیر ترامپ بر عهده دولت و شورای عالی امنیت ملی است.
وی افزود: شخصا مطمئن هستم ترامپ در برابر ملت ایران شکست خواهد خورد چرا که رفتار‌های او نشان می‌دهد که ملت ایران را نمی‌شناسد و توانایی‌های ما را دقیقاً محاسبه نکرده است.
رضایی اضافه کرد: ملت ایران فشار‌ها و تحریم‌های زیادی تحمل کرده و پشت سر گذاشته است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره وضع اقتصادی کشور نیز گفت: نماگر‌های اقتصادی به وضعیت داخلی و سیاست‌های داخلی و خارجی حساس است به گونه‌ای که با امنیت و ثبات داخلی رشد اقتصادی را تجربه می‌کنیم.
وی افزود: نماگر‌های اقتصادی همچون شاخص بورس و نرخ ارز با تحریم‌های خارجی تاثیر می‌پذیرند، اما ملت ایران پیش از این تحریم‌ها و فشار‌های سنگین تری را تحمل کرده اند به گونه‌ای که اقتصاد ایران در برابر تحریم به وضع تعادل رسیده است.
رضایی اضافه کرد: دولت‌ها باید برای تثبیت نرخ ارز بیش از این تدبیر کنند، اما در ۴ دولت گذشته نیز همواره شاهد بوده ایم که نرخ ارز در ۴ سال نخست ثابت و در ۴ سال دوم بی ثبات بوده است که این هیچ ارتباطی با ترامپ و تهدیداتش ندارد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره ضرب الاجل‌های ترامپ به ایران نیز گفت: نمونه این ضرب الاجل‌ها درباره کره شمالی قابل مشاهده است.
وی افزود: ترامپ لشگرکشی بسیار عظیمی با مدرن‌ترین ناو‌ها و هزینه روزانه میلیون‌ها دلار به دریای چین و آسیای جنوب شرقی کرده است، اما کره شمالی با جمعیت و تاثیرگذاری اندک توانسته است ترامپ را زمین گیر کند که این نشانه‌ای از رویا‌های غیر واقعی ترامپ در زمینه ضرب الاجل هاست.
رضایی درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران نیز گفت: اقتصاد بین الملل ظرفیت صدور تحریم‌های جدید را ندارد و به همین سبب بازرگانان آمریکا و سرمایه گذاران اروپا و آسیا از تهدید برای تحریم‌های جدید ایران ناراحتند و عملاً این تحریم‌ها قبل از آنکه علیه ایران باشد علیه اقتصاد جهانی و سرمایه گذاران بین المللی است.
محسن رضایی افزود: این اقدامات تنها شعاری بیش نیست.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم