وزیر خارجه انگلیس: برجام دستاوردی تاریخی بود و همه باید به آن پایبند بماند / انگلستان از برجام حمایت می کند

چهارشنبه 19 مهر 1396
16:18
وزیر خارجه انگلیس: برجام دستاوردی تاریخی بود و همه باید به آن پایبند بماند / انگلستان از برجام حمایت می کند بوریس جانسون وزیر خارجه انگلستان پس از گفت‌وگوی تلفنی با ظریف و دیدار با صالحی در لندن، گفت: برجام توافقی مهم بود که تهدید هسته‌ای ایران را خنثی کرد.

العالم - اروپا / سیاسی

بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس گفت با علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در لندن دیدار و درباره مساله هسته‌ای صحبت کردند.

جانسون در توییتر خود نوشت، انگلیس برجام را حفظ خواهد کرد اما ایران هم باید نقش اخلال‌گرانه خود را در منطقه خاورمیانه کاهش دهد. 

جانسون در دیدار با صالحی گفت: تردیدی در نگرانی عمیق ما در مورد فعالیت‌های ثبات‌زدای ایران در منطقه از جمله برنامه موشک بالستیک این کشور وجود ندارد.

وی افزود:با این وجود، من همچنان عمیقا معتقدم که برجام دستاوردی تاریخی بوده که بی‌شک جهان را امن‌تر کرده است، برجام حاصل ۱۳ سال دیپلماسی طاقت‌فرسا بوده و به افزایش امنیت منجر شده است، از ایالات متحده می‌خواهیم که این تبعات امنیتی را در نظر بگیرد.

علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان که به دعوت بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس و در ادامه سفرش به ایتالیا شب گذشته وارد لندن شد، صبح امروز (چهارشنبه) به همراه حمید بعیدی‌نژاد سفیر ایران در انگلیس با جانسون دیدار و گفت‌وگو کرد.

بعد از دیدار صالحی با جانسون، وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای به گفت‌وگوی شب گذشته بوریس جانسون با رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا و محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نوشت جانسون در گفت‌وگو با ظریف، تعهد پادشاهی متحده به توافق هسته‌ای ایران را بیان داشت. 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد