هزینه سنگین نظامیان سعودی در بحرین

چهارشنبه 2 فروردين 1391
06:37
هزینه سنگین نظامیان سعودی در بحرین العالم،بيروت ـ فعال سياسي و حقوق بشر بحريني، مقامات منامه را به دشمني و خصومت با مردم متهم كرد و هشدار داد، حضور نظاميان سعودي در كشور هزينه گزافي خواهد داشت.

"يوسف ربيع" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: مقامات آل خلیفه به نقض حقوق بشر، پيمان ها و قوانين بين المللي  ادامه مي دهند، و به آنچه كه نهادهاي حقوق بشر منطقه اي و بين المللي درخواست مي كنند، بی توجه هستند.

وی ديدار پادشاه بحرین با كميته پیگیری تصمیمات کمیته حقیقت یاب به ریاست بسیونی را تبلیغات رسانه ای و فریبکاری توصیف کرد و گفت:  آل خلیفه باید به جای وقت کشی برای فرار از فشارهای بین المللی، باید به مطالبات توجه کند.

یوسف ربیع با تأکید براینکه نظامیان سعودی فقط برای سرکوب خیزش مسالمت آمیز مردم در بحرین حضور دارند هشدار داد، ادامه حضور آنها در خاک بحرين هزینه  گزافي به دنبال خواهد داشت.

 

 03/20-11:05

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی