وزارت خزانه داری آمریکا؛

سپاه سازمان تروریستی معرفی نشده است

يکشنبه 23 مهر 1396
15:46
سپاه سازمان تروریستی معرفی نشده است خزانه داری آمریکااعلام کرد: «وزارت خارجه، سپاه پاسداران را به عنوان اف تی او (سازمان تروریستی خارجی) معرفی نکرده است.»

العالم - آمریکا

وزارت خزانه داری آمریکا در وبگاه خود، در توضیح اقدامات تازه ای که علیه سپاه پاسداران صورت گرفته است، به سئوالات رایج در این خصوص، پاسخ داد. از خزانه داری آمریکا سئوال شد با توجه به اینکه سپاه پاسداران از قبل نیز تحت تحریم بوده است، با موضع گیری تازه علیه آن، چه چیزی تغییر می کند؟ 

خزانه داری آمریکا اعلام کرد: بله، سپاه براساس فرمان اجرایی 13382(مربوط به تولید و تکثیر تسلیحات کشتار جمعی)، فرمان اجرایی 13553 (مربوط به تخلفات حقوق بشری)، و 13606 (مربوط به تخلفات حقوق بشری در ایران و سوریه با استفاده از فناوری اطلاعات) نیز تحت تحریم قرار دارد و افرادی که در برخی فعالیت های خاص با مشارکت سپاه حضور دارند هم ممکن است با تحریم های ثانویه مواجه شوند. اقدام اخیر در معرفی سپاه تحت فرمان اجرایی 13224و براساس اختیارات ما در حوزه مقابله با تروریسم، پیامدهای بیشتری را متوجه سپاه می کند و دامنه برخی فعالیت های آن را محدود می کند. افرادی که بر اساس فرمان اجرایی 13224 که اکنون شامل سپاه پاسداران است، معرفی شده اند، ممکن نیست بر اساس «قانون اختیارات اقتصادی اضطراری»، بتوانند از معافیت های موسوم به «معافیت های بِرمَن» استفاده کنند.

در سئوال دیگری آمده است: با توجه به انتشار برخی گزارش ها، آیا سپاه به عنوان سازمانی تروریستی معرفی شده است؟

خزانه داری آمریکا پاسخ می دهد: «خیر وزارت خارجه(آمریکا)، سپاه پاسداران را به عنوان اف تی او (سازمان تروریستی خارجی) معرفی نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود