هیلی: ما در برجام می مانیم ولی می خواهیم آن را بهتر کنیم / ایران نباید کره شمالی بعدی باشد

يکشنبه 23 مهر 1396
17:11
هیلی: ما در برجام می مانیم ولی می خواهیم آن را بهتر کنیم /  ایران نباید کره شمالی بعدی باشد سفیر آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه‌ای در حمایت از راهبرد جدید رئیس‌جمهور کشورش گفت که برجام آن چیزهایی را که قرار بود متوقف کند، متوقف نکرده است.

العالم - آمریکا

«نیکی هیلی» سفیر آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با شبکه «ان بی سی» در خصوص برجام گفت: «جامعه بین‌الملل طوری رفتار می‌کنند که گویی برجام آنقدر بزرگ است که نمی تواند شکست بخورد».

وی ادامه داد: «ما می‌بایست اطمینان حاصل کنیم که همیشه این توافقات را بررسی می کنیم تا ببینیم که آیا به بهترین شکل در راستای منافع ما است».

هیلی تصریح کرد: «این توافق (برجام) برای متوقف کردن برخی چیزهای خاص بود اما شما برخی چیزهای خاص را متوقف نکردید».

سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت: «رئیس‌جمهور می‌خواهد با کنگره برای رسیدن به چیز مناسب‌تری همکاری کند».

هیلی مدعی شد: «آنچه که ما در حال حاضر درباره ایران می‌گوییم این است که اجازه ندهید ایران کره شمالی بعدی باشد».

هیلی ادامه داد: «فکر می کنم پیام بسیار محکمی را به جامعه بین‌الملل ارسال کردیم. این یک توافق است یا از آن پیروی می کنید یا نمی‌کنید».

هیلی ادامه داد: «در حال حاضر شما شاهد ماندن ما در این توافق هستید، ما در این توافق هستیم تا ببینیم که چطور می‌توانیم آن را بهتر کنیم».

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی