جزئیات تخلفات جدید در "صندوق ذخیره فرهنگیان"

دوشنبه 24 مهر 1396
07:28
جزئیات تخلفات جدید در عضو هیئت‌رئیسه هیئت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان، آخرین اخبار تخلفات در این صندوق را تشریح کرد.

العالم- ایران/ سیاسی 

اسد‌الله عباسی عضو هیئت‌رئیسه هیئت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به روند تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار داشت: بررسی اکثر شرکت‌های زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان انجام شده است.

وی با بیان اینکه برخی از شرکت‌های مورد تحقیق هیئت تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان، گزارشات خود را به‌ طور کامل در اختیار هیئت قرار نداده بودند، افزود: مقرر شده تا شرکت‌های باقی‌ مانده نیز گزارشات تکمیلی خود را به هیئت واصل کنند.

عضو هیئت‌رئیسه تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان با تأکید بر اینکه هیئت حداکثر تا پایان مهر فرصت دارد گزارش خود را به هیئت‌رئیسه مجلس ارائه کند، گفت: هیئت‌رئیسه تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان تا آبان‌ماه زمان دقیق قرائت این گزارش را در یکی از جلسات علنی مجلس اعلام می‌کند.

عباسی اضافه کرد: مقرر شده تا در هفته جاری اعضای هیئت‌رئیسه مجلس و هیئت تفحص صندوق فرهنگیان به همراه افرادی که در مظان اتهام هستند و تخلفات در زمان تصدی آنها رخ داده، نشست مشترکی داشته باشند تا آنها در جریان گزارش این قرار گیرند و آخرین دفاعیات خود را پیش از قرائت گزارش در جلسه علنی مجلس انجام دهند.

وی ادامه داد: قرار است در جلسه‌ای که با برخی افراد در مظان اتهام در پرونده تفحص از صندوق فرهنگیان داریم، اتهامات به آنها تفهیم شود و آنها نیز دفاعیات خود را ارائه دهند؛ در غیر این صورت پس از قرائت گزارش در  مجلس باید دفاعیات خود را در قوه‌ قضائیه ارائه کنند.

عباسی در پاسخ به اینکه آیا میزان تخلفات صندوق ذخیره فرهنگیان بیش از 12 هزار میلیارد تومان است؟ اظهار داشت: جا‌بجایی پول در بخش‌ها و شرکت‌های مختلف صندوق فرهنگیان انجام شده، اما میزان تخلفات کمتر از 12 هزار میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه در صندوق ذخیره فرهنگیان 2 نوع تخلف مالی و بانکی صورت گرفته، تصریح کرد: گزارش هیئت شامل بررسی تخلفات مالی است که قرار شده تا هیئت گزارشی از تخلفات بانکی هم تهیه و به هیئت‌رئیسه مجلس ارائه کند.

عضو هیئت رئیسه تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در پایان خاطرنشان کرد: در یکی از موارد در پرونده تفحص از صندوق فرهنگیان، برای مثال با وثیقه 25 میلیارد تومانی، وام 250 میلیاردی دریافت شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیر اقتصاد با مقامات بلندپایه اقتصادی روسیه


بازتاب حمله موشکی ایران به ناو جنگی آمریکا


هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی در درگیری‌های «تعز» یمن


چگونه آمریکایی‌ها جشن عروسی «کوهستک» را به قتل‌عام تبدیل کردند؟


کسب ۴ طلا، ۳ نقره و ۸ برنز در بازی‌های جهانی عشایر/ افزایش مدال‌ها نسبت به دوره گذشته


آمریکایی‌ها از هشتاد سال پیش تا الان فقط از ایران نه شنیدند


وزیر امور اقتصادی و دارایی وارد مسکو شد


دریادار سیاری: ملت ایران شکست‌ناپذیر است


انصارالله: عربستان دشمن درجه یک یمن است


نارضایتی ۶۴ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ