نخست وزير انگليس و رئيس كميسيون اروپا از برجام حمایت کردند

سه شنبه 25 مهر 1396
03:28
نخست وزير انگليس و رئيس كميسيون اروپا از برجام حمایت کردند نخست وزیر انگلیس و رئیس کمیسیون اروپا در دیدار دوجانبه حمایت خود را از برجام اعلام کردند.

پایگاه اطلاع رسانی دفتر نخست وزیری انگلیس گزارش کرد ترزا می و ژان کلود یونکر در بروکسل  برضرورت حفظ توافق هسته ای با ایران  تاکید کردند. 

دفتر نخست وزیری انگلیس افزود: در این دیدار دو طرف همچنین ضمن بررسی چالشهای اروپایی و مسائل بین المللی درباره چگونگی  تقویت همکاریها به منظور تامین امنیت شهروندان اروپایی و مبارزه با تروریسم گفتگو و تبادل نظر کردند.

نخست وزیر انگلیس پیش تر نیز در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور امریکا حمایت قاطع لندن از برجام را گوشزد کرد.

وزیر خارجه انگلیس نیزدر گفتگوی تلفنی با همتای امریکایی خود حفظ برجام را ضروری دانست و پایبندی امریکا به ان را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

پیشنهاد رئیس‌جمهور روی میز همسایگان؛ چراغ سبز CIS به ابتکار عمل ایران


رهبر دموکرات‌های مجلس آمریکا خواستار برکناری وزیر جنگ شد


وزیر ارتباطات راهی قطر شد


دادخواهی قربانیان حملات تجاوزکارانه آمریکایی-اسرائیلی درتهران+ فیلم


آتش سوزی یک نفت‌کش متخلف در شرق تنگه هرمز


متکی: درصورت تجاوز، پایگاه های اروپایی آمریکا از حملات در امان نخواهند بود/ غافلگیری دشمنان با استفاده از سلاح جدید درجنگ آتی


عراقچی: اکنون نوبت کاخ سفید است که انتخاب کند/ پایان جنگ یا جهنمی از آتش


نچیروان بارزانی با هیأتی از جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد


گزارش وزیر امور خارجه به هیات دولت


وزارت کشور یمن کشتار غیرنظامیان را جنایت جنگی خواند