آغاز اعزام بیکاران ایرانی به کشورهای خارجی

چهارشنبه 26 مهر 1396
13:57
آغاز اعزام بیکاران ایرانی به کشورهای خارجی مدیر کل دفتر هدایت نیرو و کاریابی ها درباره اعزام نیروی کار به خارج از کشور گفت: در کشورهای استرالیا ، عمان، ترکیه و تاجیسکتان دفاتر اعزام نیرو به خارج از کشور را راه اندازی کردیم.

العالم _ ایران / اقتصادی

محمد اکبرنیا، مدیر کل دفتر هدایت نیروی و کاریابی ها با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار از سوی استان ها گفت: قصد داریم در راستای این نمایشگاه ارتباطی را بین کارجویان،کارفرمایان و کاریابی ها با مشارکت اداره کل کاریابی ها برقرار کنیم.

وی به اعزام نیروی کار به خارج از کشور اشاره کرد و گفت: با همکاری وزارت امور خارجه و سفارتخانه ها و نمایندگی های جمهوری اسلامی در کشورهایی که احتمال اعزام نیروی کار به آنجا وجود دارد هماهنگی های لازم صورت گرفت.

 اکبرنیا بیان کرد:خوشبختانه هماهنگی هایی صورت گرفته است و موفق شدیم 4 دفترکاریابی در کشورهای استرالیا، عمان ، ترکیه و تاجیسکتان راه اندازی کنیم و از این طریق بتوانیم نیرو به آن کشورها اعزام کنیم.

مدیر کل دفتر هدایت نیروی و کاریابی ها بیان کرد:این دفاتر اعزام نیروی کار را تسهیل می بخشند،در کنار این موضوع برنامه حمایت از شاغلین ایرانی نیز طراحی شده است که این دفاتر بتوانند با همکاری وزارت امور خارجه  از شاغلین در این کشورها حمایت  های حقوقی و اجتماعی داشته باشد.

*جزئیات واگذاری بیمه بیکاری به کاریابی ها

وی در بیان آخرین وضعیت واگذاری بیمه بیکاری به کاریابی ها گفت: این موضوع مصوبه وزارت کار است. بر اساس (قانون بیمه بیکاری و قانون واگذاری به بخش خصوصی) بر اساس ابلاغیه ای که ریاست جمهوری داشته است.تمام این واگذاری ها باید تعرفه ای مشخص داشته باشد،به همین دلیل تعرفه ای که دروزارتخانه برای این کار در نظر گرفته شده بود به واسطه مشکلاتی که در قانون بیمه بیکاری وجود دارد زیر سوال رفته است. ایراد وارد شده این است که این مبلغ را نمی توان از فردی که مقرری بگیر است دریافت کرد. به همین دلیل علی الرغم اینکه واگذاری امور بیمه بیکاری به کاریابی ها در 4استان به صورت پایلوت انجام دادیم اما این طرح هنوز اجرایی نشده است.

به دنبال این هستیم که مشکلات حقوقی عدم پرداخت حق بیمه کاریابی ها را  را حل کنیم. مکاتبات با سازمان برنامه بودجه و کمیسیون اجتماعی دولت را در دستور کار داریم.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام