ظریف به "پرتوریا" می‌رود

چهارشنبه 26 مهر 1396
14:20
ظریف به وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی اوایل آبان ماه به آفریقای جنوبی می‌رود.

العالم- ایران/ سیاسی

دوازدهمین کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی در اوایل سال 94 با سفر وزیر خارجه این کشور به تهران برگزار شد و دو طرف توافق کردند که دور بعدی این اجلاس در شهر پرتوریا، پایتخت اداری و اجرایی آفریقای جنوبی برگزار شود.

سال گذشته رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی به تهران سفر کرد و در جریان این سفر دو طرف بر برگزاری هرچه زودتر کمیسیون مشترک تاکید کردند.

در اواخر اردیبهشت ماه سال 96 سفیر آفریقای جنوبی در تهران اعلام کرده بود که کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی در 26 اکتبر در پرتوریا برگزار می‌شود.

رییس هیات ایرانی در این نشست بر عهده محمدجواد ظریف است و ریاست هیات آفریقای جنوبی بر عهده وزیر امور خارجه این کشور خانم ماشابانه Maite Nkoana-Mashabane است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود