شرط اصلی برانکو برای تمدید قرارداد مشخص شد

چهارشنبه 26 مهر 1396
14:55
شرط اصلی برانکو برای تمدید قرارداد مشخص شد باشگاه پرسپولیس که از دو پنجره نقل و انتقالات زمستانی و تابستانی (قبل از لیگ هجدهم) به حکم فیفا محروم شده حالا نگران تمدید یا عدم تمدید قرارداد سرمربی کروات خود است.

العالم _ ایران / ورزشی

برانکو ایوانکوویچ فقط تا پایان لیگ هفدهم با سرخپوشان تهرانی قرارداد دارد اما هنوز برای تمدید قراردادش دچار تردید و دودلی است. این در حالی است که شنیدیم مدیران باشگاه پرسپولیس چند نوبت به مرد کروات پیشنهاد تمدید قرارداد داده‌اند ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است. گویا برانکو که هرگز در مورد این موضوع شفاف‌سازی نمی‌کند به مسئولان باشگاه اطلاع داده که در صورت حفظ بازیکنان کنونی قراردادش با پرسپولیس را تمدید خواهد کرد. او خوب می‌داند در پایان فصل جاری قرارداد 7 بازیکن اصلی و مهم در پرسپولیس به اتمام می‌رسد و حفظ آنان کار بس دشواری است. با توجه به حکم فیفا و محرومیت از پنجره نقل و انتقالات زمستانی و تابستانی، پرسپولیس قادر نیست بازیکن جدیدی خریداری کند و بنابراین جدایی 7 بازیکن از این تیم می‌تواند آینده قرمزپوشان را نابود و با دردسر بزرگی مواجه کند. معلوم هم نیست در آینده چه اتفاقی رخ بدهد. این 7 بازیکن به طور حتم شرط و شروط سنگینی برای تمدید دارند و شاید باشگاه نتواند از پس آن برآید کما اینکه تراکتورسازی تبریز هم در مواجهه با مشکل مشابه نتوانست برخی بازیکنان مثل خالد شفیعی را حفظ کند. شفیعی به کره‌جنوبی رفت و بازیکنانی هم که راضی به ماندن شدند شرط و شروط خاصی گذاشته و پول سنگینی دریافت کردند.

حالا ممکن است مشابه همین اتفاق (شاید هم بدتر!) برای پرسپولیس بیفتد. بازیکنانی که قراردادشان به اتمام رسیده و آزاد می‌شوند، می‌توانند ناز کنند چون می‌دانند نازشان خریدار هم دارد! بر همین اساس باید به برانکو حق داد که چنین خواسته‌ای داشته باشد؛ «اول با این 7 بازیکن تمدید کنید و بعد حرف از تمدید قرارداد من بزنید!»

البته اجابت این خواسته بسیار سخت و دشوار است. بازیکنان با پیشنهادات مختلفی در پایان فصل مواجه می‌شوند یا اینکه حداقل راه‌های بازارگرمی را به خوبی می‌شناسند. باید منتظر ماند و دید مدیران پرسپولیس می‌توانند شرط برانکو را اجابت کنند؟

خبرورزشی

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند