واشنگتن: آزادی رقه نقطۀ عطفی در جنگ سوریه است

پنج‌شنبه 27 مهر 1396
05:35
واشنگتن: آزادی رقه نقطۀ عطفی در جنگ سوریه است

سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد، آزادی قریب الوقوع رقه در سوریه مرحله جدیدی را در جنگ سوریه باز خواهد کرد.

العالم - سوریه

سارا هاکبی سندرز سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه اعلام کرد آزاد سازی شهر موصل عراق در اوایل سال جاری به همراه آزاد شدن احتمالی رقه در سوریه این موضوع را واضح می کند که گروه تروریستی داعش در سراسر عراق و سوریه در حال زوال و نابودی است.

نیروهای سوریه اعلام کرده اند که گروه تروریستی داعش را از رقه بیرون کرده اند و عملیات پاکسازی در حال اجرا است.

سندرز در ادامه دولت سوریه را به مانع تراشی در مقابل تلاش های پیشین  آزاد سازی رقه از اشغال داعش متهم کرد!

به گزارش آسوشیتدپرس از بیروت، وی مدعی شد شکست گروه تروریستی داعش یکی از اصلی ترین وعده های انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود.

سندز در ادامه گفت که آمریکا و شرکایش در ائتلاف به اصطلاح "ضد داعش" به کاهش خشونت در دیگر مناطق جنگی سوریه ادامه خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی وزارت دفاع عراق: هیچ هواپیمای ائتلاف بین المللی در پایگاه ویکتوریا حضور ندارد


صدها صهیونیست در قدس اشغالی به مسجدالاقصی یورش بردند


انفجار یک خمپاره عمل نکرده باز هم جان ۳ کودک را در افغانستان گرفت


فریاد فوتبال علیه نسل‌کشی در غزه


چین خواستار بازگشت ایران و آمریکا به توافق اسلام‌آباد شد


سردارطلایی نیک: راه پایان درگیری پذیرش حقوق مشروع ایران است


نخست وزیر قطر : ایران همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند


دریادار ایرانی: اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است


حادثه امنیتی برای پرواز ابوظبی به تل‌آویو


چماق جدید آمریکا بر سر عراق با تهدید به «بالکانیزه‌ شدن»