سفر غیرمنتظره وزیر خارجه کویت به قطر

پنج‌شنبه 27 مهر 1396
16:37
سفر غیرمنتظره وزیر خارجه کویت به قطر وزیر خارجه کویت سه روز پس از سفر امیر این کشور به ریاض در سفری از پیش اعلام نشده امروز وارد دوحه، پایتخت قطر شد.

العالم _ جهان اسلام

شیخ صباح خالد الحمد الصباح، معاون اول نخست وزیر و وزیر خارجه کویت امروز در سفری از پیش اعلام نشده وارد دوحه شد.

خبرگزاری رسمی قطر با اعلام این خبر گفت: وزیر خارجه کویت به محض ورود به فرودگاه بین المللی دوحه مورد استقبال شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی همتای قطری خود قرار گرفت.

این خبرگزاری به جزئیات بیش‌تری از سفر وزیر خارجه کویت به قطر و مدت و برنامه این سفر اشاره نکرد.

این در حالی است که شیخ «صباح الاحمد الجابر الصباح»، امیر کویت نیز سه روز پیش با سفر به ریاض با سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی دیدار کرده و به گفته منابع خبری درباره روابط برادرانه و محکم بین دو کشور و مختصری از حوادث منطقه به بحث و گفت وگو پرداخت.

سفرهای امیر کویت به ریاض و وزیر خارجه کویت به قطر بعد از گذشت قریب به 2 ماه از آخرین تحرکات اعلام شده کویت در چارچوب میانجیگری برای حل بحران قطر انجام شد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند